Trolletető - első szám

Bevezető...

Nem is olyan régen egy megkeresést kaptam két úriembertől, hogy publikáljam egy cikküket próba jelleggel. Végigolvasva, szerintem briliáns lett az írás, de erről inkább döntsetek ti. Lássuk hát eme bizonyos Lézer László és Plazma Pál szörnyszülöttjét: a "Trolletető" rovat első (és remélem nem utolsó) részét, ami a kiadók és fejlesztők fizikai manifesztációját szeretné lefesteni nekünk:

-Te, hallod! Próbáltad már elképzelni, hogy a kiadók és a fejlesztők hogy néznének ki és milyenek lennének emberként?

-Mi? Nem. Amúgyis, mivan?

-Hát milyen emberként tudnád elképzelni? Mint pölö az EA az a szülő, aki régen menő srác volt, de meghízott, és most már csak azzal tud bent maradni a társaságban, hogy mindenkit majmol. Tudod, valahogy Így képzelem el:


A gyerekei között meg van egy raklap erősen közepes és jópár átlag alatti fiú és lány, és két az átlagból kiemelkedő, az egyik a Criterion, aki folyamatosan speedezik, üvölt, és már teljesen megzakkant. De ezt is olyan látványosan csinálja, hogy mindenki ezért imádja,


A másik pedig a DICE, a HáCé-s srác aki nyugalomban ül a sarokban, hallgatja a zenéjét, senkit nem zavar, de néha lekever a helyi menő csávónak egy pofont a miheztartás végett, és ekkor látszik igazán, hogy mekkora állat.


Bungie? A helyi szívtipró. A lányok elolvadnak, ha meglátják, a srácok mind vele akarnak barátkozni, a csajok szülei pedig őt tartják a tökéletes férj jelöltnek. Aki nem így vélekedik róla, az egyszerűen csak nem ismeri.


És valahogy így kezdődött a listánk Plazma Palival a fejlesztőcsapatok és kiadók megszemélyesítéséről. Érdekel a többi cég is? Lapozz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

  • Trolletető - Black Ops

    Végignézve az Off és Online magazinokat, megdöbbenésünkre mindenhol agyon van ajnározva az új CoD. A játékot kipróbáltuk több platformon is, és különböző furcsaságokkal találkoztunk, amit vagy szándékosan hagytak ki bemutatók nagy részéből, vagy csak nálunk jelentkezhettek.

  • Trolletető - ma RPG-vel etetünk

    RPG, Role Playing game, Szerepjáték. Sokszor dobálkozunk digitális játékok esetében ezekkel a kifejezésekkel, sokszor anélkül, hogy belegondolnánk abba, hogy vajon jogosan emlegetjük-e ezt a kifejezést.