THQ játék bejelentések

Hirdetés

A THQ előre bocsájtotta az előttünk álló majdnem 4 év (2009-2012) várható játéktermését, beleértve olyan nagyobb címeket is, mint a Saints Row 3, a Red Faction 4 és egy Warhammer 40k MMO.

Egy újabb Saints Row epizód mellett a Relic egy eddig ismeretlen és meg nem nevezett akció játékkal rukkolhat ki a 2011-es pénzügyi évben, ami 2010.április 1-én indul.

A Vigil Games a 2012-es pénzügyi évben (2011.április 1-től) várhatóan egy már eddig is beharangozott titokzatos Warhammer 40k MMO játékkal áll elő.

A 2012-es pénzügyi évre még két meglepő nevet dobtak fel.
Az egyik a Red Faction 4, mely a Volition által várhatóan ezen év június 9-én piacra küldendő Red Faction:Guerrilla által lefektetett irányvonalat fogja majd követni, és a Darksider 2, amely látszólagos folytatása lesz majd a Vigil által vezérelve fejlesztett, világvége képet és annak következményeivel megfertőzött világban játszódó akcó játéknak a Darksider: Wrath of War-nak.

A mindenképpen érdekes címek várható megjelenésének időpontjai eléggé bizonytalanok, még a THQ sem biztos abban, hogy az idén megjelenő játékok és a most még kezdeti fázisban álló projektek mennyire befolyásolják majd a várhatóan rájuk épülő folytatások, nagyobb játékok megjelenési időpontjait.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek: