Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

The Walking Dead Michonne - In Too Deep teszt

A The Walking Dead eseményeit továbbgörgeti a Telltale csapata, ezúttal Michonne kapja meg a főszerepet. Ismét a túlélésen lesz a hangsúly.

A holtak még mindig sétálnak

A The Walking Dead brand megállíthatatlanul a csúcson van, még mindig milliók kíváncsiak a túlélők életben maradásért folytatott küzdelmére. A kegyetlenné vált világban felborultak az értékrendek, a korábban értékesnek hitt emberi jellemzők lemorzsolódtak és az ösztönök kerültek előtérbe. Olykor akad még néhány ember, aki képes a józan gondolkodásra, de számukra is túlságosan nagy feladat a 180 fokos fordulatot vett hétköznapinak semmiképpen sem nevezhető élethez való alkalmazkodás. Az ő vívódásuktól és reakcióiktól annyira érdekesek a The Walking Dead eseményei, amit sikeresen ültetett át kezdetben a Telltale Games videojátékos formába, azon belül pedig egy modern kori kalandjátékba.

Michonne és új csapata, akikkel a történet elején szeli a habokat.
Michonne és új csapata, akikkel a történet elején szeli a habokat. [+]

The Walking Dead Michonne - In Too Deep egy három részes mini első felvonása, ami Michonne azon időszakát igyekszik tárgyalni, mikor elszakadt a többiektől (hátra hagyva hűséges kardját), így Robert Kirkman jóváhagyásával egy egészen új kalandot hozhattak tető alá. Az In Too Deepből kifolyólag úgy tűnik Michonne eseményeinek nem lesz köze a Lee-Clementine féle szériához, így egy totális mellékágról beszélhetünk. Főhősnőnk története egy vitorláson (The Companion) új társakkal veszi kezdetét a Chesapeake-öbölben, mikor is a közelből segélyhívásra lesznek figyelmesek, így elindulnak felkutatni a közeli hajóroncsot, hátha túlélőkre vagy hasznos zsákmányra lelnek. A zsíros fogás mellé nem várt események is társulnak, így ismerkedhetünk meg Munroe lakóival és vezetőivel.

A kínzó emlékek végigkísérik utunkat.
A kínzó emlékek végigkísérik utunkat. [+]

Michonne baromi jó választás volt egy minisorozathoz, hiszen le merem fogadni, hogy nem csak az én kedvenc karakterem a sorozatból. A csöndesen morci, kegyetlen pengés gyilkos, egy rettenthetetlen amazon, akinek még sütnivalója is van. Azért a Telltale Games kicsit nehéz helyzetben lehetett, elvégre hősnőnk egy totálisan erős jellem, így alaposan meg kellett fontolni milyen válaszlehetőségeket adnak a szájába (valamint a játékos kezei közé), de én piszkosul élveztem a keménykedést, vagy az egyetlen szó nélküli gyilkos nézéseket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.