Hirdetés

The Walking Dead: Michonne Episode 3 teszt

Hirdetés

Harc a végsőkig

Reménykedni lehet, de túl sok jóra senki ne számítson a záró felvonás kapcsán. A Michonne-i kaland végére mindenesetre pont kerül, de ez a karakter egy sokkal minőségibb, tartalmasabb spin-off-ot érdemelne. Valahogy a fejlesztők mintha már megcsömörlöttek volna és csak sablonokat, középszerű termékeket lennének képesek kipréselni magukból. Lehet, hogy túlvállalták magukat az alkotók és szétforgácsolódik a tehetségük a számtalan projekt között. Ha a Telltale Games túlvállalja magát, az nem kifejezetten jó előjel a már készülődő Batman és a bejelentett The Walking Dead harmadik évada kapcsán sem.


[+]

Már pedig igencsak lefelé ívelnek a különböző szériák minőségei. A legutóbbi olyan alkotásuk, ami képes volt vállalható szintet megütni, az a Tales form the Borderlands volt, a többi próbálkozás inkább csak erőlködés, egy máshol működőképes koncepció beleszuszakolása a zsánerbe. A Minecraft: Story Mode kínos példája annak, hogy közel sem érdemes minden áron reflektálni egy adott stílus mestereinek egy trendivé vált, túl hype-olt őrületre. Ennél sokkal fájóbb, hogy a Game of Thrones adaptációs lehetőségével sem voltak képesek megfelelően élni, ami már komolyabb aggodalomra is okot adhat, elvégre egy igencsak népszerű brandből aranybányát lehetett volna csinálni.


[+]

De visszatérve Michonne-hoz és a What We Deserve névre hallgató utolsó epizódjához, melynek története az első kicsit laposabb felvezető után, egy tempós második résszel folytatódott és egy vegyes harmadikkal ér véget. Hőseink megpattantak a kis vízi városkából „vendégmarasztaló” légköre miatt, és ha már távoztak, akkor azt a lehető leghangosabban tették. Így érthető, ha bosszúra szomjazva néhány Monroe-i fegyveres és Randall (a városka vezetőjének Normanak a testvére) a nyomunkba eredt. Hőseink (Michonne, Sam „és Pete”) üldözőik elől menekülve egy veszélyekkel teli erdőn és egy rövidítést kihasználva eljutnak Sam védett közeli otthonába, ahol meghúzzák magukat és felkészülnek a végső összecsapásra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények