Hirdetés

Sports Champions 2 - teszt

Hirdetés

Verdikt

Amikor a nemzetközi értékelésekben széles skálán mozgó pontszámokkal találkozom, akkor elbizonytalanodok, hosszas gondolkodás és fejvakarás után elkezdem írni a saját Pro és Kontra listám, hogy kiszámoljam a remélhetőleg minél objektívebb, teljes mértékben reális értékelést. A Sport Champions 2 egy jó játék, mondhatni kategóriájában egyedüli versenyző, tehát olyan nagyon mellé sem nyúlhatunk vele. A hibái mellett azonban nem mehetünk el szótlanul, a pár helyen visszalépésként elkönyvelhető grafika, a kérdéses sztereoszkopikus 3D, a sok helyen előforduló hibás mozgás lekövetés és egyéb apró bakik lejjebb kerekítik a pontszámot. A program pechjére most kissé szőrös szívű voltam, talán az elvárásaim voltak magasak, vagy csak a másik Move-os tesztpéldány okozta kellemes csalódás vet rá más megvilágítást, de az sem lehetetlen, hogy ez egy valós, a program értékét jól megsaccoló pontszám. A rengeteg szórakoztató pillanatot, a decens tartalmat, az olykor-olykor fellépő izomlázat és a kellemetlen hibákat számba vetve, a Sport Champions 2 egy árát teljesen megérő játék, amennyiben több irányítóval rendelkezünk. Tőlem az alábbi értékelést kapja:

 

Értékelés
7
Játékmenet:
A Move képességeit erősen kihasználja, bár sokszor vét a program ami lelombozó, de még így is szórakoztató tud lenni. Ráadásul jól megmozgat.
8 Hangulat:
Leginkább többedmagunkkal élvezhető, egyedül hamar megunjuk és a motiváció is elvész az elővételére.
7

Grafika:

Inkább funkcionális, mintsem szép, sajnos pár apróság visszalépés az elődhöz képest.

7 Hangok:
A labda pattog, a szél süvít, az ütő csattan, a fa törik, ezek a helyén vannak, de a zene teljesen jellegtelen, észre sem vesszük, ha egyáltalán van.
7,5 Összességében:
Ha Zsoccc nem bocsájtja rendelkezésemre a tesztpéldányt, úgy is megvettem volna és szintén nem csalódnék. A 2010-es Sport Champions mellé már-már kötelező vétel, társakkal és több Move-val sok önfeledt, "egészséges gaminggel" eltöltött órákat fog okozni. Viszont csak ennyi pontot érdemel, legalábbis tőlem.

Specifikációk:
Megjelenítés: PAL, 720p max., sztereoszkopikus 3D mód
Audio: Dolby Digital 5.1
Tárhely: nem telepít, 32MB minimum
Játékosok: 1-4
Online mód: nincs

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt