Hirdetés

2019. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Shadow of the Tomb Raider beszámoló

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az Eidos Montréal elhozta nekünk az újraindított sorozat új részét, amelyben Lara Croft ismét szembekerül egy komoly fenyegetéssel, valamint az életére törő titkos szervezet katonáival is.

Sírrablás újratöltve

Aki kicsit is benne van a videojátékok világában, az már hallhatott a hosszú évek óta létező Tomb Raider szériáról, amely számos új részt megélt az 1996-os klasszikus első felvonás után.. A Crystal Dinamics több évnyi pihenő után úgy döntött, hogy rebootolja nekünk Lara Croft sztoriját és elhozta nekünk a 2013-as Tomb Raidert, amely pillanatok alatt hatalmas siker lett. Ezt követte 2015-ben egy folytatás, most pedig itt vagyunk a trilógia záróakkordjánál (Ezúttal az Eidos Montréál csapatától), amelynek végén főhősünkből az a karakter lesz, akire mindig örömmel emlékeztünk. A Shadow of the Tomb Raider már a megjelenése, sőt a hivatalos bejelentése előtt is a középpontba került, hiszen a játék címe még 2016-ban kiszivárgott, köszönhetően egy figyelmetlen fejlesztőnek, aki egy montreáli metrón dolgozott a laptopján, annak kijelzőjét pedig lefényképezték.

Így két évvel később ez már viccesnek tűnhet, de minden bizonnyal akkoriban a készítőknek ezzel jó néhány kellemetlen órát okozhatott a kiszivárogtatás. (Már amennyiben persze nem direkt történt mindez, de ezt már sose tudjuk meg szerintünk.) A több hónapnyi várakozásnak tehát vége, szeptember 14-én megjelent az újraindított széria 3. része, lássuk milyen változásokat kapunk a korábbi epizódokhoz képest.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.