2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobil rovat

Panda manda, és Gravity defied teszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Aki szeretne egy aranyos 3D-ben pompázó állatos játékot annak ez a legjobb választás!

Panda Mania

Aki szeretne egy aranyos 3D-ben pompázó állatos játékot annak ez a legjobb választás! Panda mánia a nevében benne van, hogy egy pandát fogunk alakítani eben a játékban. Ez a játék csak symbian os-t futtató mobilon játszható.
Install:
Az egész játék ~3,5mb-os ami elég nagyméretű. A telepítési idő kb 1,5 percig tartott vagy kevesebb nem figyeltem. Semmi probléma nem akadt, nem írt ki hibaüzenetet. Aztán ha már kész van a telepítés létrehoz egy kis panda ikont az alkalmazások mappájába.

Hirdetés

Első indítás:
Az első indításnál váratlan meglepetés ért, kérte a telepítő kódot. Szerencsére én megvettem a játékot így nem volt semmi probléma, beírtam a kódot és már a menübe találtam is magamat. Képes a játék fekvő vagy álló nézetben lenni, ami nagyon hasznos.

Főmenü:
A menüje a szokásos felépítésű nincs semmi gond vele. A háttere sárga színű és egy panda látható. A betűk nagyok és szép színes, citromsárga színű fekete kerettel. A menü animált, amikor fel-le lépkedünk a menüben megnagyobbodnak a betűk! Ez mind szép és jó.

-The quest
-Play Map
-Create Map
-Community
-Back
Az első karrier indításkor, elmagyarázza, hogy mi várható az első pályán. Utána van egy kis térkép, és egy kis egérrel lehet kiválasztani a tetszőleges pályát. A játék célja egy pandát alakítunk, aki egy kis háromkerekű biciklivel járja a pályákat.

Majd időre össze kell gyűjteni neki az elveszett gyémántokat. Persze a pálya elég nagy és lehet gyűjteni bónuszpontokat is, meg vannak különböző akadályok, pl:. Darázs vagy kő fal stb... Ezt az érdekes pályát úgy kell elképzelni, hogy teljesen sík terep, ahol le lehet esni, szóval vigyázni kell, tele van 90 fokos kanyarokkal.

Majd meg kell keresni a lila színű gyémántokat és összegyűjteni, és a kapuba menni. Kis sárga pénzérméket lehet gyűjteni. A kis bicikli irányítása néha bolondos, nehéz vele kanyarodni, és gyakran leestem róla. Amikor véletlenül leesünk a pályáról a szakadékba, akkor van még kettő lehetőség. Háromszor lehet egy pályát elveszteni, szóval nem kell újrakezdeni az egészet.

A panda karakter szerintem nagyon aranyos, a kis bicikliével. A pályák útja néha keskeny, néha széles, valahol négyzet alakú a pálya ezt nem szó szerint kell venni, pl:. Nem mehetsz körbe az egész helyen, csak egy irányba, előre igen, de hátra már nem. Összesen több mint 15 darab pálya van rajta ami elég sok, szóval egy jó ideig nem fogunk unatkozni.

A grafikája nagyon szép, gyönyörű színek pixelmentes kidolgozás egy szóval nagyon eltalálták. A pályák kidolgozása tökéletes, nem pixeles a fű, de nem egyszínűnek tűnik. A panda meg a bicikli nagyon szépen ki vannak dolgozva nem szögletes, nem pixeles nagyon jó.

A hangok szinte tökéletesek, még jó pattogó zene is szól, szóval nagyon illik a játékmenetéhez. A játék szerintem univerzális egyben ügyességi, egy kicsit autós, és egy kicsit gyűjtögetős is.Ezt a játékot szavakkal nagyon nehéz leírni, így jobb ha megnézitek a képeket!

Adatok:
A játék hivatalos honlapja: http://www.techno-bubble.co.uk/
A játék mérete: ~3,5mb
Besorolása: ügyességi
ÉRTÉKELÉS:
Grafika: 10/10
Hangok: 10/10
Kezelhetőség: 8/10
Hangulat: 9/10

A cikk nem ért véget kérem lapozzon!

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.