NBA 2K17 teszt (Xbox One)

Már a tavalyi NBA is remekül sikerült, szerencsére idén sem ért minket csalódás, a kosárlabda szerelmesei nagyon fogják kedvelni az idei kiadást.

Profiké a pálya

A büntetőket sem annyira egyszerű már érvényesíteni, mint régebben, a játékos izgalmait továbbra is a saját bőrünkön érezhetjük, a dobást pedig nagyon pontosan kell időzítenünk, különben nem fog ugrani a jobb alul lévő eredményjelző. Alapvető irányítás szempontjából nem érződik nagy különbség, a játék talán jobban próbálja éreztetni a játékosok dinamikája közti különbségeket, mint korábban, ez a gyakorlott játékosok kezében újabb kihívást és előnyt jelent, viszont a kezdők dolgát nem könnyíti meg.

Amikor kiürül a nézőtér, és a pálya elcsendesedik, akkor jövünk rá, hogy mennyire zseniális hangeffektek kerültek a játékba
Amikor kiürül a nézőtér, és a pálya elcsendesedik, akkor jövünk rá, hogy mennyire zseniális hangeffektek kerültek a játékba [+]

A Visual Concepts és a 2K közös alkotása néhány évvel ezelőtt meg tudott lépni a konkurencia elől, és remek játékot tettek le az asztalra, mostanában pedig már csak az a dolguk, hogy új ötletekkel és némi grafikai tuninggal színesítsék a felhozatalt, ezt pedig már láthatóan kisujjból rázzák ki, és ezúttal is egy lenyűgöző sportjátékkal álltak elő. A kezdők nagyon sok órát töltenek majd azzal, hogy kiismerik a játék alapvető szabályait, taktikai különlegességeit és a különböző technikákat, viszont a gyakorlott kosarasok gyorsan megtalálhatják számításaikat az NBA 2K17-t irányítva, és az offline játékmódok begyakorlása után máris a mutliplayer felé ugorhatnak, ahol bizony érdemes felkötni a gatyát, hiszen a győzelmet sehol nem adják ingyen. Erre a küzdelemre már a beugró sem olcsó, a teljes értékű játékért mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, viszont az ingyenes Prelude egy remek előzetes, ami alapján bárki el fogja tudni dönteni, hogy rászánja-e ezt az összeget a jelenleg elérhető legjobb kosaras játékra.

Hirdetés

Pro:

 • Remek a grafika, fejlődtek az animációk;
 • meglepően jó irányíthatóság, játékosonként eltérő adottságok szerint;
 • rengeteg játékmód teszi hosszan tartóvá a szórakozást;

Kontra:

 • játékmenetbeli fejlesztést még igényel.

Értékelés: 88

A játékot Xbox One-on teszteltük, de elérhető PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra is.

szentkuti11

Hirdetés

Azóta történt

 • NBA 2K18 teszt (Xbox One)

  A Visual Concepts évek óta stabilan hozza a kosárlabdás játéktól elvárható szintet, idén a szokásos frissítéseken túl egy új funkcióval lepték meg a játékosokat.

Előzmények

 • NBA 2K17 - Kobe Bryant lesz a Legend Edition borítóján

  A készítők ezzel lépéssel szeretnének emléket állítani a visszavonuló híresség előtt.

 • NBA 2K16 teszt

  A népszerű kosárlabdás sorozat immár a tizenhetedik részét éli meg, még jobb lett a grafika és az irányíthatóság, több lett a show elem és a csapatkínálat is jóval bővebb lett. Az eddigi legjobb NBA játék?

 • NBA 2K15 teszt

  Aki igazi NBA-életérzésre vágyik, de valami oknál fogva nem draftolták, abba is hagyhatja a keresgélést; megérkezett a sorozat eddigi legjobb része.