Hirdetés

Jó játékok 2009-ben is!

Amikor új év köszönt ránk az leginkább azt jelenti, hogy az év első napját teljes egészében másnaposságban töltjük és azt sem tudjuk hol vagyunk.
Aki már kijózanodott az most megtudhatja miért is volt érdemes átlépni a 2009-es évbe.
Nézzük mivel is üthetjük el az időt unalmas délutánokon, a konzolok és a számítógép fogságágban idén.


The Lords of The Rings: Conquest: (Xbox360, PS3, PC) 2009. Január 13.

A fantasy és akció játékok kedvelői együtt örülhetnek ennek az alkotásnak. Hatalmas harcok résztvevői lehetünk a Gyűrűk Ura világában, a jó és a rossz oldalon is harcba szállhatunk, igazi Multiplayer csemegének lehetünk birtokosai és alig két hetet kell rá várni.

Bionic Commando: (Xbox360, PS3, PC) 2009. Február 13.

A Capcom már 10 éve nem vonultatott fel folytatást a Bionic Commando-hoz, de most eljött az ideje, a játék átlép a harmadik dimenzióba. Reméljük, a játékélmény marad a régi. 10 év után az a két hónap amit még várni kell rá, szinte semmiség.

Hirdetés


Street Fighter IV: (PS3, Xobx360) 2009. Február 17.

Egy legenda folytatódik talán így lehetne jellemezni, a sorozat legújabb részét. A verekedős játékok egyik meghatározó alkotása volt a Street Fighter. A most, kisebb kihagyás után, negyedik részéhez érkezett sorozatnak minden esélye megvan újra a csúcsra törni.

Killzone 2: (PS3 ) 2009. Február 27.

A Guerilla Games akció játéka megkapja végre a folytatását, a belső nézetes akciójáték rendkívül élvezetes Single és Multiplayer játékot tartogat. A Sony kizárólagosan saját konzoljára szánja a játékot, ami érthető, hiszen ebből komoly eladásokat remélnek. Az előzetesek alapján a legszebb látványt ígéri PS3-on amit valaha látunk.

Halo Wars: (Xbox 360) 2009. Március 3.

A Halo univerzumát most egy teljesen másik nézőpontból vehetjük majd szemügyre. A bázis építős, ember az idegenek ellen RTS, minden bizonnyal a legjobb stratégiai játék lesz a Microsoft konzolján.

Resident Evil 5:(Xbox360, PS3) 2009. Március 13.

Talán senkinek sem kell bemutatni. A sorozat 5. része gyönyörű grafikával felvértezve a negyedik rész által kitaposott úton halad tovább . A megjelenésig még 3 hónapot várni kell Európában

Madworld: (Wii) 2009. Március 10.

A Madworld a Sega klasszikusát idézi fel, a "Street Rage" című játékot. Mint a címe is mutatja a játék nagyon őrült. Egy fekete-fehér világban kaszabolunk ahol az egyetlen létező szín a vérpiros.Jövőre ez lesz a legjobb Wii-s akció játék.

Duke Nukem Forever: (Xbox360, PC) 2009. Április. 1.

A megjelenési időpontoknak létezik egy fekete báránya a Duke Nukem Forever. A Duke Nukem 3d folytatásának szánták anno, megjelenését az elmúlt 11 évben mindössze hatszor tűzték ki. Először 1997-ben majd, 1998, 1999, 2001, 2007 és legutóbb 2008 Decembere volt a bűvös dátum. A játék még most is készül. Biztos nem fogják idén kiadni.

Ghotbuster: The Video Game: (Multiplatform) (2009. Június 16.)

A szellemirtók mozifilmre talán már senki sem emlékszik, ám a néha borzalmas rajzfilm talán a fiatalabbaknak ismerős lehet. A játékra már majdnem keresztet vettetünk, amikor az Activision úgy döntött kidobja a kukába, de hála istenek az Atari megmentette. A megjelenésre még sokat kell várni, de az összes létező platform támogatva lesz.

Ezek a játékok biztosan meghatározzák a 2009-es év első negyedét, ezen kívül még számtalan sorozat fog új részt kapni, unatkozni nem lehet majd idén az biztos.

Hirdetés

Azóta történt