Hirdetés

Heti flashjátékajánló - 9. hét

Toys

Eddig nem sok olyan játékkal játszottam, ahol egyetlen gombot sem kell megnyomni az irányításhoz, a Toys márpedig ilyen. Az egér mozgatásával irányíthatjuk térben a "kamerát", a cél pedig, hogy az össze-vissza elhelyezett kockákból kirakjuk valamilyen előre meghatározott alakzatot. Ehhez persze meg kell találni azt az egy bizonyos nézőpontot, ahonnan megfelelő szögben látszanak a kockák..
A játék futtatásához a Unity program megléte szükséges, ha még nincs fent a gépeden, akkor automatikusan felkínálja a telepítést.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Hirdetés

bigadam94

Sose értettem a modern művészetet..

Feign

Ritkán találkozok ilyen elvont játékkal mint a Feign, de meg kell mondanom, hogy egészen tetszik. Első sorban egy régi útvesztőjátékhoz tudnám hasonlítani, melyet régi telefonokon találhatunk meg, mikor még a Három Dimenziós labirintus játék volt a divat. A játék célja és egyben lényege, hogy összeszedjünk kilenc érdekesen megalkotott, villogó alakot. Hogy ez miért jó, vagy miért van rá szükségünk, ne kérdezzétek. Mivel a játékot egy Spectator módból játszhatjuk, így akármerre mehetsz, kivéve a kék falaknak.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomak96


Áhh, biztos kínai...

A House in California

A House in California egy fekete-fehér, tisztán old school kalandjáték, abból az időből, amikor még utasításokat gépeltél be a klikkelgetés helyett. Annyi különbséggel, hogy itt nem neked kell beírnod a parancsszavakat, hanem az alsó listáról választhatsz egyet, majd a fenti képen az "interaktolható" tárgyakra kattintva történik valami: leggyakrabban kiír valamit, de megfelelően párosítasz, akkor előre visz a történetben.
Bár a játék mind a négy fejezetében más lesz a teendőnk (szentjánosbogár vadászat, madárcsalogatás), a körítés mindig ugyanaz: egy idősödő nővel kell a kisfia kívánságát teljesíteni. A játék nem hosszú, próba-szerencse alapon is meg lehet oldani a feladványokat, de meghitt hangulata miatt végig élvezetes marad. És ehhez időnként a csodát is igénybe kell venni - de ezt úgyis meglátjátok.
A játék opcionálisan letölthető a hivatalos honlapról is Windows, Mac vagy Linux operációs rendszerekre is, de ha maradsz a böngészőben, akkor:

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2

Miután lepaktáltam az összes énekesmadárral, én is dalra fakadok.

  • Kapcsolódó cégek:

Előzmények