Hirdetés

Heti flashjátékajánló - 8. hét

Sand Test

Igazán nem is játék a SandTest, hanem inkább egyfajta játszótér (vagy sandbox játék, ha úgy jobban tetszik). Jobb oldalt kiválasztjuk a kívánt "anyagot", aztán a bal egérgomb nyomva tartásával bármit rajzolhatunk. Igazi cél nincs, maximum annyi, hogy felfedezzük a különböző anyagok kölcsönhatásait: ha olajat öntünk vízre, akkor az a víz tetején marad; ha halakat dobunk a vízbe, akkor.. öhm.. nem maradnak fent, és így tovább.. Így leírva talán nem túl érthető, a játék elindítása után azonban egyből minden világos lesz, és szabadon engedhetitek a kreativitásotokat.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Hirdetés

bigadam94

Na kísérletezzünk..

YetiSports Olympics

2004-ben megjelent egy kis játék, amely bár hihetetlenül egyszerű volt, mégis világsikert aratott. Hogy mi lehetett a YetiSports titka? Talán az, hogy a készítő Christian Hilgert ügyesen kombinálta az egy gombos "irányítást" a milliszekundum pontos időzítéssel, mindezt pedig egy üdítő, vicces környezetbe tálalta. A Yeti és pingvin barátai az azt követő években sok-sok egyszerű flash játékban szerepeltek még,
A mai napon az Olympics alfejezetű epizódot ajánlom, amiben az első öt játék (Pingu Throw,Orca SlapSeal BounceAlbatros Overload és Flamingó Drive) szerepel egybegyúrva, versenyszámonként külön-külön részeredményekkel, amit a végén összegez a program.
Jó szórakozást meg nosztalgiázást mindenkinek!

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2

Utolsó dobásra összejön a Bull?

Jet Velocity 3D

Az újra divatba jött Sci-Fi versenyszimulátorok egyik új darabjával ismerkedhetünk meg Flashjáték formájában. Persze nem egy Wipeout, de irodai szórakozásképp teljesen megfelel a Jet Velocity 3D. Tíz végigjátszható és megszerezhető pálya, ezek mellett hét játszható és megszerezhető jármű. Az egész játékot körülveszi egy igen érdekes és nagyszerű retro érzet, mely engem leginkább egy PS1-es szimulátorra emlékeztet. Nyilak segítségével korrigálhatjuk az amúgy elég egyszerűen mozgó hajónkat. Evidens, hogy minél több pályát viszel át annál nehezebbek lesznek a versenyeid és meg ne tévesszen, hogy az első pálya igen is egyszerű!

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomak96

Még a nagyanyám is gyorsabban vezet nálad!

Azóta történt

Előzmények