Hirdetés

Heti flashjátékajánló - 7. hét

Word Strip 2

Azt mondják, hogy egy férfinál a sármos kinézet és az öltözködés csupán másodlagos tényezők, mert a jó dumával akármire rá lehet venni a nőket. Nos, ebben a játékban valami hasonló a cél.
A feladat az, hogy a megadott mondatot 10 másodperc alatt ki kell egészítenünk az aláhulló három szóval (megjegyzés: nem számít a kis- és nagybetű, valamint az egyik feladványban a véletlenül bennragadt kettőspontot se kell kiírni), mire a hölgy ledobja egy ruhadarabját. Összesen négy leányzót vetkőztethetünk, ötödiknek pedig jön a grandiózus finálé: mindegyik nőt egyszerre kell ruhátlanítanunk (ennek eredményét láthattátok a szilveszteri kiadásban).
Sajnos vagy nem, de a játékban a nők csak bugyi-melltartóig mennek, nem tovább. Ám ha egy második végigjátszás során a férfiember figyel a szövegek stílusára és tartalmára, akkor a való életben még ennél is messzebb juthat...

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2

Azt hiszem ma éjjel a kis tündérke nem csak a motoromon fog lovagolni.

Robot Unicorn Attack: Heavy Metal

A szilveszteri ajánlóban már volt szó a Robot Unicorn Attackról, nemrég pedig elkészült a "férfiasabb" Heavy Metal változat is. Az alapok még mindig változatlanok: lovunk tud ugrani és előreszökkenni, a cél pedig, hogy minél messzebbre jussunk (és ezáltal minél több pontot gyűjtsünk). Épp ebben az egyszerűségben rejlik az is, hogy szinte lehetetlen letenni.. Szóval ha zavart, hogy az eredeti RUA-ban túl sok volt a rózsaszín, akkor most itt a lehetőség, hogy kipróbálhasd! (Az aláfestő zenéért a német Blind Guardian együttesnek lehet köszönetet mondani - többek között nekik köszönhető a Sacred 2 zenéje is.)

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94

My Little Pony..

Caught on Camera

Csíííz! Ahogy a címből is kikövetkeztethető kameravégre kell kapni egy-két sztárt. Természetesen nem olyan fotókat kell készítened amin egy mindennapi ember is látható, valami kínos szituációban kell lekattintanod őket, melyen furcsa, néhol undorító dolgokat csinálnak. Kattogjanak a gépek és villogjanak a vakuk!

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomak96


Nocsak-nocsak, úgy tűnik valakik holnap a címlapon végzik!

Azóta történt

Előzmények