Heti flashjáték ajánló

Blobs - Peg Solitaire

Peg Solitaire - elsőre lehet, hogy nem mond semmit a műfaj (ha valaki tud magyar megfelelőt, akkor az írja le nekem - előre is köszi!), de ha ránézel a játékra, azonnal érted, hogy miről szól: úgy kell eltüntetni egy elemet, hogy egy másikkal átugrod. A cél, ugyanaz, mint a Hegylakóknak: a végén csak egy maradhat.
A Blobs egy ilyen játék, csupán a megszokott tüskéket zöld, kocsonyás lényekre cserélte, valamint 40 pályát kínál fel a lazításképpen gondolkodni vágyóknak. Jó, alapból elérhető az összes szint, és ha nem boldogulunk az adott feladvánnyal, akkor a megoldást is kérhetjük; de ha valaki ezek nélkül kíván játszani, úgy remek logikai kalandban lesz része. Munkahelyre ideális választás!

Elég az olvasásból, játszani akarok!
(Ha tetszett, akkor itt van a 100 pályás második rész is!)

Necroman Mk2


Az utolsónak maradt zöld paca kimutatja a foga fehérjét.

Portal Wars

Nem tudom ki hogy van vele, de én úgy érzem mindenki valamilyen párti. Hol politikában, hol márkákban, hol pedig a flash-ekkel foglalkozó oldalakban. A Portal Wars egy igazi arena fight játék a javából. Hat választható karakter, mind-mind játékok logói, főcímképei-n szereplő aranyos, kevésbé aranyos lényecske. Ebbe a hat oldalba benne van a Hidden Ninja Games, Armor Games, MindJolt, Crazy Monkey Games, Newgrounds, Kongregate. Mindegyik oldalnak a már elkészített illetve saját készítésű lényecskéjével harcolhatunk egymással.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomák96


Egy szuper PACMAN támadás!

Reincarnation: Let The Evil Times Roll

A Reincarnation-sorozat az utóbbi időben jópár mini-epizóddal ellátta a türelmetlen játékosokat, most azonban megérkezett az igazi folytatás, a Let The Evil Times Roll. Az alapok nem változtak: kis lila démonunkkal kell a pokolra küldeni a kijelölt "bűnösöket" egy point&click játék keretében. Néhol igen kreatív megoldások szükségesek - nem mindig egyszerű balesetnek álcázni a gyilko.. az ítélkezést. Kicsit rövid, de azért szeretjük!

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94


Randevú a Halállal