Heti flashjáték ajánló

Achievement Unlocked 2

Manapság már gyakorlatilag minden játékban helyet kapnak a különböző elérhető achievementek.. Na de hogy egy játék teljesen ezekre épüljön? Bizony, az Achievement Unlocked 2 egy platformer, ahol nincs más cél, mint megszerezni az összes achievementet. Ne hidd, hogy ez egyszerű, ugyanis rengeteg acsi van, és nekünk a nevük alapján kell kitalálni, melyikhez mit kell csinálni.. Van itt minden: halj meg százszor, ne mozdulj egy percig, ugrálj egy helyben, zongorázz el egy dalt.. Sok sikert a gyűjtögetéshez..!

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94


A mókuskerék, az elefánt, és az achievementek - Hamarosan a mozikban!

Tiger Golf

Ebben az aranyosnak tűnő játékban nem magát a golflegenda Tiger Woods-ot irányítjuk, hanem egy valódi kis tigrist, aki zsenge kora ellenére már megmutatja oroszlánkörmeit, és bebizonyítja: van olyan jó játékos, mint a névrokona. A feladat gondolom ránézésre egyértelmű: meghatározott ütésszám (par) alatt eljuttatni a labdát a lyukba. Ám ez itt nem olyan egyszerű, mivel a 2d-s oldalnézeti terep tele van akadályokkal (ugrató, futószalag, stb.), amik tovább nehezíti hősünk sorsát és borzolja a játékos idegeit. Mert a szelíd kiscica nehézségűnek tűnő program valójában egy vérszomjas nagymacska! A Tiger Golf jó eséllyel pályázik a Legnehezebb gyerekjáték különdíjra - szóval így közelítsetek hozzá!

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2


Innen már csak bemegy!

Heir

Bizonyára sokan ismeritek a PS2-es Shadow Of The Colossust - nálam legalábbis klasszikusnak számít, nagy kedvencem. A Heir-ben hasonló a dolgunk, mint a SOTC-ban: óriási (és tényleg óriási) szörnyetegeket kell levadásznunk. Egyetlen kard segítségével. Ehhez meg kell találnunk a bestia gyenge pontját, amihez bizony igen rögös út vezet.. Hát eddig nem sok olyan játékkal találkoztam, ahol maga a főellenség lett volna a PÁLYA. Itt viszont ez a helyzet - egy-egy pálya (3 van, ami nem túl sok..) egy-egy főellenség "testének" felel meg, a végén pedig ott van a szörny gyenge pontja. Sok-sok ugrándozás, víz alatti mászkálás, és game over - ez a Heir.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94


Az egyik pálya.. vagyis.. főellenség.

Azóta történt

Előzmények