Hirdetés

Heti flashjáték ajánló

Hirdetés

Ring Pass Not

Ma egy logikai-puzzle játékot mutatok be nektek, a neve Ring Pass Not. Egy kicsit hasonlít a dominóhoz: a kör alakú "pályán" kell elhelyeznünk a két darabból álló elemeket. De nem akárhogy: a szomszédos elemek színének vagy szimbólumának egyeznie kell. Ha ügyesen játszunk - például egy bizonyos szimbólumból kirakunk 5-öt, vagy csak 2 szín használatával fejezzük be a pályát - különböző power-upok ütik markunkat, melyek hatalmas segítséget nyújthatnak: extra elemek, elemek kirobbantása, Joker..

Elég az olvasásból, játszani akarok!

bigadam94


Siker!

Wall Street Massacre

Egy ember akinek mostanában minden összejött élete ezen szakaszán. De nem sokáig örülhet, hiszen a levelek olvasgatása között megpillant egy számlát, amin az áll ,hogy bankszámláján egy fitying sincs. Rögvest útjára is indul, hogy elkapja azt aki ezt csinálta. A Johny Rocketfingers-hez hasonló húron pendülő játék, elég brutális és mániákus. A történet nem túl bonyolult, de azért flash-nek elfogadható. A játék látványossága annak ellenére, hogy piktogramemberekből áll, egészen szép, hiszen inkább a Sin City hangulatát tükrözi a piros és a fekete keverékével. Irányítási problémákba elég nehezen tudunk majd ütközni, ugyanis a játék folyamán nincs igazából megszabott vezérlés. Ha van egy egered és egy billentyűzeted amin csak a nyilak vannak rajta, már végig tudod játszani. A játék folyamatosan változik, tehát vannak sajátos ötletek, néha FPS nézetbe csap át, annál gyakoribb a sajátos bikafej kattintására kiváltható gyilkolások, rongálások.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

rozsomák96


A balhé már is megkezdődik.

Neptune's Pride

A játék célja a galaxis meghódítása a tengerészeti taktikai "üvegfalakhoz" hasonló térképen. Kezdetben néhány bolygóval indulsz, de 25 $-ért flottákat építhetsz (hú, de elszaladhatott addigra az infláció!), amivel a többi semleges planétát uralmad alá hajthatod. Az égitesteken pénzmag függvényében építhetsz gazdaságot és a hadipart (minél magasabb az egy számba sűrített természeti erőforrások értéke, annál olcsóbban), valamint jó drágán a kutatás-fejlesztésbe is invesztálhatsz. Ez utóbbival a flottád fegyverzetét, hatótávolságát és sebességét fejlesztheted, valamint kiterjesztheted a látásodat is. A többi 7 játékossal pedig diplomáciai szövetséget, egyezményt köthetsz, vagy egymásra uszíthatjátok a flottáitokat.
Itt jegyezném meg, hogy a program valós időt használ, azaz a flottád két csillag között órákat fog utazni a hipertérben (+fél óra az ugrás előkészítéséhez). Ebből talán már sejthető, hogy a győzelemhez szükséges megfelelő számú naprendszer elérése hetekbe is telik, viszont a játékra elég csak napi pár percre rápillantani, hogy lássuk az aktuális állásunkat.
A Neptun's Pride-ban ingyenesen két játékban vehetsz egyszerre részt, de némi valódi dollár áldozásával többre is bővíthetjük. Ellenben regisztráció nem szükséges, mivel Google Accountot használ.

Elég az olvasásból, játszani akarok!

Necroman Mk2


Mit nekem Starcraft "akárhány" - ez az igazi csillagháború!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

 • Heti flashjáték ajánló

  A héten folytatódik az AXE szaga, részt vehetünk egy fantasy háborúban és táskát keresünk a nagyvárosban.

 • Heti flashjáték ajánló

  Kisautó-verseny, tűzoltás Mikrobival és futás a nők után - ez a heti kínálat. Have fun!

 • Heti flashjáték ajánló

  Ez a hét a nyár jegyében telik: olimpia 2005-ben, fagyiskocsi gyerekekkel és bikinis lányok.

 • Heti flashjáték ajánló

  A héten ugráló ninját, táborból kiszökő kamaszlányt vagy homokcsapda elől menekülő "Larát" alakíthatunk.