Halo 4 - teszt

Értékelés

Összegezzünk. Megérte várni a játékra? A sok sok újdonságtól függetlenül, egy ízig vérig Halo játékot kapunk a kezeink közé? Tetszeni fog a játék a régi rajongóknak, és az újoncoknak? A válasz szerintem mindenképp IGEN. Bevallom egy kicsit féltem hogy mégis milyen játékot kapunk készhez, de a végeredményt látva szívből mondhatom hogy megnyugodhat mindenki. Az év talán legjobb játékát kaptuk meg a Halo 4 személyében.

Értékelés
9.5
Játékmenet:
Szerencsére az előző Halo játékoktól nem nagyon különbözik ez a rész, nagyon nem is lehetett elrontani. Az AI ugyanúgy mint a sorozat többi tagjánál remekel, de ez el is várható egy ilyen játéktól.
9.5 Hangulat:
A nagybetűs Halo hangulat. Félő volt hogy ezt kicsit elrontják, de szerintem a széria legjobb részét kapjuk kézhez. A pályák dizájnja, a főellenség, a háttértörténet mind-mind hatalmasat dob a hangulaton.
10

Grafika:

A legszebb Halo játék, nincs mit mondani. Bár biztos lesz olyan akinek ez a stílus nem tetszik, de összeségében nem lehet panasz rá. CGI videók ugyanúgy minőségiek lettek.

9 Hangok:
Új zenék, átkomponált hangok, de továbbra is minőségi műveket kapunk.
9.5 Összességében:
Új csapat, új Halo játéka, ami minden szempontból megugorja a korábbi részek minőségét, komolyságát. Jelenleg ez az Xbox legnagyobb húzócíme. A 343i megcsinálta.

Azóta történt