Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Games With Gold játékok szeptemberben

Egész jó listával állt elő a Microsoft az ősz első hónapjára, miután autóversenyt, rejtélyes kalandot, motorcsónakokat és háborút is kapunk Gold tagsággal szeptemberben.

Forza Motorsport 5 és Oxenfree

Az Xbox One tulajdonosok egész hónapban ingyen letölthetik a konzol egyik legnagyobb nyitócímét. Ugyan a Forza Motorsport 5 már régi játéknak számít, és nem is a sorozat legjobb tagja (tartalomban például komoly visszalépést jelentett a 2013-as epizód), a minőségére nem lehet panasz, a Goldosok ráadásul a Top Gear csomaggal kiegészített Racing Game of the Year Edition-t kapják.

Forza Motorsport 5 Xbox One

Az immár tizenkét éves Forza-sorozat ötödik Motorsport tagja valamivel több, mint 200 autóval és 17 versenypályával várja a virtuális pilótákat. Ez volt annak idején az első játék a szériában, amiben teljesen újramodellezték a pályákat, a lézerszkenneléssel pontosabb és szebb helyszíneket kaptunk, mint az Xbox 360 korszakban. Az autók is szebbek lettek, mint valaha, a karrier mód pedig versenyek százaival kényeztet. A hamarosan érkező hetedik rész árnyékában pedig különösen érdekes lehet visszatekinteni, és megnézni, honnan indult ez a generáció.

A hónap második felétől egy csapat tinédzser kalandját követhetjük nyomon – Alex és barátai egy elhagyott katonai szigetre érkeznek, ami önmagában jó móka, egészen addig, amíg egyikük meg nem nyit egy portált egy másik dimenzióba. A szellemkapu a sziget rémisztő múltjába vezet, és innen kezdetét veszi egy rejtélyekkel teli, hangulatos történet. Az Oxenfree ékes példája annak, hogyan tesz szert egy indie játék egyre nagyobb népszerűségre az idő múlásával.

Oxenfree Xbox One

A játék erőssége a vizuális stíluson kívül a rengeteg párbeszéd, amik mögött olyan szinkronhangok állnak, mint Erin Yvette (The Wolf Among Us), Gavin Hammon (The Walking Dead) vagy Britanni Johnson (Borderlands). A színészek alakítása teszi igazán hangulatossá ezt a kalandot, ami eddig is bőven az ajánlott kategóriába tartozott, ingyen viszont minden Gold előfizetőnek kötelező letöltés.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Games With Gold játékok augusztusban

    Az év egyik legforróbb hónapját földönkívüli farmerként, motorosként, harcművészként és marsi szabadságharcosként tölthetjük, ha rendelkezünk Xbox Live Gold előfizetéssel.

  • Games With Gold játékok júliusban

    Nyár derekán az ingyenes Xbox Live Gold kínálat is lepihen egy kicsit, de ez nem jelenti azt, hogy érdekes játékok nélkül maradunk.

  • Games With Gold játékok júniusban

    Ubisoft címek uralják az év hatodik hónapját, de jó adag ugrálást és sárkányvadászatot is kapnak az Xbox Live Gold előfizetők júniusban.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.