2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Games With Gold játékok szeptemberben

Újra ingyenesként debütál egy indie játék, visszatér Lara Croft, Xbox 360-on pedig két nagyszabású produkció jár ingyen a Gold előfizetőknek szeptemberben.

Hirdetés

The Deer God és Tomb Raider Definitive Edition

A Crescent Moon Games, amely csapat eddig elsősorban mobilos játékairól volt híres, most egy érdekes címmel debütál Xbox One-on, ami a Gold előfizetőknek rögtön ingyenes is. A The Deer God egy 2D-s platformer, amelyben egy vadász lelke egy szarvasba költözik, hogy vadon élő állatként tegye jóvá mindazokat a bűnöket, amiket előző életében elkövetett. A játék a manapság gyakran használt „pixel art” grafikai stílust követi, de nem a megszokott formában.

The Deer God Xbox One

A szögletes világ teljesen 3D-s, megannyi térbeli effekt, dinamikus napszakok és időjárás, vagyis egy sor látványos megoldás gazdagítja a grafikát. A hatás kicsit olyan, mintha egy kockákból kirakott bábszínházat néznénk. Hogy vadászunknak sikerül-e megmentenie a lelkét, az innentől csak gyorsaságunkon és ügyességünkön múlik. Ez a játék érdekes ínyencség lehet azok számára, akik nem idegenkednek a különlegességektől.

Lara Croftot ma már senkinek sem kell bemutatni. Az újjáélesztett Tomb Raider sorozat mindenhová eljutott, az új konzolokra kiadott Definitive Edition pedig most az Xbox One tulajdonosok számára ingyenes, így díjtalanul letölthető a hangulatos kalandjáték grafikailag feltupírozott változata. Ebben a részben Lara még nem kalandor, ám kénytelen azzá válni: hajótörést szenved a rejtélyes Yamatai szigeten, ahol meg kell küzdenie a természettel, emberrablókkal és még egy túlvilági istennővel is.

Tomb Raider Definitive Edition Xbox One

Az újgenerációs gépekre felhúzott Tomb Raider Definitive Edition nem egyszerű felbontás növelés. A fejlesztők például újramodellezték a főhősnő arcát, még élethűbb mimikával áldották meg, a játéktér pedig részletesebb és látványosabb mint korábban. A dúsabb növényzetet vihar tépkedi, élethű időjárási- és fényeffektek emelik tovább a hangulatot. Az új Tomb Raider egy brutális, naturális és gyakran véres kaland, de akik szeretik a jó történeteket és Lara Croft karakterét, azoknak mindenképp ajánlott letöltés, főleg ingyen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Games With Gold játékok augusztusban

    A nyár utolsó hónapján az Xbox One tulajdonosok ízelítőt kapnak egy Metal Gear Solid játékból, Xbox 360-on pedig metróalagutakban irthatjuk a mutánsokat.

  • Games With Gold játékok júliusban

    Az Assassin's Creed IV ezúttal az Xbox One tulajdonosok számára ingyenes, de ebben a hónapban debütál egy új indie cím is, Xbox 360-on pedig Marcus Fenix bőrébe bújhatunk.

  • Games With Gold játékok júniusban

    A Double Fine legújabb játéka ingyenes címként debütál Xbox One-on, de a nagyobb szabású dobozos produkcióknak ezúttal is az Xbox 360-nal rendelkező Gold előfizetők örülhetnek.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.