Hirdetés

Games With Gold játékok novemberben

Sherlock Holmes sem tudta volna kinyomozni, milyen játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők novemberben. Nézzük az év utolsó előtti kínálatát.

Hirdetés

Star Wars: Jedi Starfighter és Joy Ride Turbo

Xbox 360-on a kisebb, jóval kisebb játékoké a főszerep, kezdve a novembert rögtön egy eredeti Xbox játékkal, aminek van egy nagy előnye és hátránya: minden ilyen cím Xbox One X támogatással rendelkezik, S konzolon 4x, X-en 16x nagyobb felbontásban futnak, mint eredetileg, úgyhogy látványra még ma is többnyire megállják a helyüket. Ezek a játékok ugyanakkor nem támogatják az Xbox Live Achievementeket, így ezekről november első retró játékánál le kell mondanunk.

Star Wars: Jedi Starfighter Xbox

Mégis érdemes lehet odafigyelni, mert a Star Wars: Jedi Starfighter nem számított rossz játéknak a maga korában (2002-ben). A II. Rész, illetve a geonózisi csata előtt játszódó program elsősorban az űrcsatákra koncentrál. Többféle űrhajót vezethetünk, a küldetések pedig a baráti hajók védelme és az ellenség likvidálása körül bonyolódnak, bónusz objektívákkal. Egyszerű, és mai szemmel kopottas játék, de a Csillagok Háborúja hangulat miatt érdemes lehet kipróbálni.

Az előző generáció utolsó éveiben nagy újdonságnak, és a Microsoft számára igen fontosnak számítottak az Xbox Live Avatarok, a kis figuráink, akikre mindenféle extrát aggathattunk, többnyire pénzért. Az Avatar támogatás akkoriban jól indult, több olyan játék is megjelent, amelynek főszereplői saját karaktereink voltak. Ilyen alkotás a Joy Ride Turbo is, amely versenyautók volánja mögé ülteti a kis virtuális emberkéket.

Joy Ride Turbo Xbox 360

Bár az eredeti játék egy szörnyű Kinect cím volt, a Turbo szerencsére elfelejtette a kamerás kiegészítőt, és hagyományos autóversenyként vitézkedett 2012-ben. Többféle helyszínen gurulhatunk és trükközhetünk, számos járgány nyitható meg, a normál versenyek mellett a nyitott világban is szabadon közlekedhetünk, kincseket kereshetünk, csillagokat gyűjthetünk, és többféle aktivitásban is részt vehetünk. Gyerekes külseje ellenére a Joy Ride Turbo egészen igényes játék, jól néz ki, stabilan fut, és természetesen Xbox One konzolokkal is kompatibilis. Akinek eddig kimaradt, és van gyerek a családban, annak mindenképp érdemes letölteni, néhány órányi szórakozás simán van benne.

dreampage

Azóta történt

 • Games With Gold játékok decemberben

  Egy kiváló és három, jobbára felejthető játékkal zárja a 2019-es Games With Gold programot a Microsoft. Elsősorban dinoszauruszok üvöltésének örülhetünk.

Előzmények

 • Games With Gold játékok októberben

  Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.