Hirdetés

Games With Gold játékok júliusban

Elérkeztünk a nyári uborkaszezon kellős közepébe, de a Games With Gold program rendületlenül folytatódik tovább, kicsi, de nem rossz játékokkal.

Hirdetés

Castlevania és Meet the Robinsons

Xbox 360-on július első felében a híres-neves Castlevania sorozat egyik legjobbnak tartott, klasszikus epizódját kapjuk. A Castlevania: Symphony of the Night egyike azon alkotásoknak, amikről az egész műfaj a nevét kapta. A HD változat 2010-ben jelent meg eredetileg, most – legalábbis július 15-ig bezárólag – ingyen le lehet tölteni annak, aki rendelkezik Gold (vagy Game Pass Ultimate) tagsággal.

Castlevania: SOTN Xbox 360

A 2D-s kalandjátékban Drakula kastélyát kell felfedezni, amely természetesen hemzseg a halálos ellenségektől és csapdáktól. A játék abszolút nyílt, de a kastély nagy része csak bizonyos tárgyak vagy képességek megszerzése után válik elérhetővé. Valódi időutazás ez a „metroidvania” műfaj gyökereihez, de ez egy olyan kőkemény anyag, ami a mai napig simán megállja a helyét. Visszafelé kompatibilis, tehát Xbox One-ra is letölthető.

Nem gondolom, hogy a hónap második fele ugyanilyen érdekes lesz – érkezik ugyanis a Meet the Robinsons, a Walt Disney Animation 2007-es mozifilmje alapján készült hivatalos videojáték. Egy teljesen hagyományos, semmiben sem kiemelkedő 3D-s platformer/akciójáték, amely inkább a gyerekeknek és fiataloknak lehet kellemes időtöltés. A játék Wilbur Robinson kalandjait követi nyomon, hat eltérő helyszínen és 40 küldetés során.

Meet the Robinsons Xbox 360

A játék egyébként nem kapcsolódik szorosan a filmhez, vannak benne új helyszínek és események is. Az pedig mindenképp pozitívum, hogy az eredeti szereplőgárda kölcsönözte a hangját ehhez is. A játék digitális verziója egyébként jelenleg nem érhető el Magyarországon (ahogy sok más országban sem), de a Microsoft tájékoztatása szerint ez július 16-ig minden régióban pótlásra kerül. Így ha kiszabadultunk a disztópiából, összevesztünk barátainkkal és bejártuk Drakula kastélyát, vidám utazásra indulhatunk egy időgép társaságában, mielőtt megjönnek az augusztusi játékok.

dreampage

Hirdetés

Azóta történt

 • Games With Gold játékok augusztusban

  Nem lehet egy szavunk se, a Microsoft remek kínálattal zárja a nyári szezont, már ami a Games With Gold címeket illeti. Négy, letöltésre érdemes játékot kapunk.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Bérgyilkosok, idegen invázió és japán harcosok fémjelzik az idei ősz első hónapját az Xbox Live Gold előfizetők számára. Befutottak a szeptemberi ingyenes játékok.

 • Games With Gold játékok októberben

  Az év tizedik hónapjának ajándék címei érdekes módon a gyerekes kalandok és a véres gyilkolás között próbálnak meg egyensúlyozni, négy, finoman szólva is véleményes alkotással.

Előzmények

 • Games With Gold játékok júniusban

  Kezdődik a nyár, vele együtt pedig a szokásos módon új Games With Gold játékok is érkeztek. Jégkorong, verekedés, portálok a terítéken.

 • Games With Gold játékok májusban

  A szokásoknak megfelelően négy újabb játékot tölthetnek le az Xbox Live Gold előfizetők májusban. Nézzük, melyek ezek.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Szinte teljes egészében a sci-fi jegyében telik az április, már ami az ingyenes játékokat illeti az Xbox Live Gold előfizetők számára. High-tech kalandok minden mennyiségben.