2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Games With Gold játékok februárban

Akció, lopakodás és autóvezetés van terítéken februárban a Goldosok számára, mindezt a legőrültebb módokon űzhetjük egész hónapban.

Hirdetés

Shadow Warrior és Assassin’s Creed Chronicles

Az Xbox One tulajdonosok Gold előfizetés birtokában egész hónapban ingyen letölthetik a Shadow Warrior című játékot, amely az 1997-es eredetit élesztette újjá öt évvel ezelőtt, nem is sikertelenül. A játék egy gyors, belső nézetes akció-kaland, ami félig FPS, félig pedig kivont karddal rohangálhatunk és kaszabolhatunk benne kedvünkre. Belső nézetű nindzsa-játék nemigen akad, úgyhogy már csak emiatt is érdekességszámba megy a Flying Wild Hog fejlesztése.

Shadow Warrior Xbox One

A történet főszereplője Lo Wang, aki az egyik leghatalmasabb japán iparmágnásnak dolgozik. Megbízása szerint egy kardot kellene megszereznie, ám az eseményekbe csakhamar démonok és élőhalottak keverednek. Kiderül, hogy nem is egy kardról van szó, hanem mindjárt háromról, úgyhogy beindul az őrült daráló, hogy megszerezzük mindet, és leszámoljunk mindenkivel, aki utunkba kerül. B kategóriás történet a véres akció kedvelőinek.

Jóval csendesebb, de nem békésebb vizekre kalauzol február 16-tól az Assassin’s Creed Chronicles: India, amelyben a hagyományos AC játékmenetet 2.5D-s pályák, lopakodás és nesztelen gyilkolás váltja fel. A Chronicles sorozat célja nem titkoltan a Prince of Persia vonal felélesztése volt, ráadásul minden epizód hozzátesz valamit a nagyobb történethez. Most a XIX. századi Indiába látogathatunk.

Assassin's Creed Chronicles India Xbox One

1841-ben járunk, a főszereplő Arbaaz Mir, aki egyébként az Assassin’s Creed: Brahman című grafikus novellában is feltűnt. A történet szerint a Szikh birodalom és a Kelet-Indiai Társaság háborúban áll egymással, amikor is megjelenik a színen egy templomos vezér, akinél van valami, ami eredetileg az aszaszinok tulajdonában volt. Mir feladata kideríteni, mit akar ez az ember, visszalopni az ereklyét, és ha már ott van, megvédeni barátait és szerelmét is az események sodrásában.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok márciusban

  Nem mondható különösebben erős hónapnak, de néhány csemege azért így is akad márciusban az Xbox Live Gold előfizetők számára.

 • Games With Gold játékok áprilisban

  Igen erős kínálattal jelentkezik a Microsoft az év negyedik hónapjában. A Goldosok négy remek címet tölthetnek le ingyen Xbox One-ra.

 • Games With Gold játékok májusban

  Sport, lopakodás, utcai verekedés és lövöldözés vár az Xbox Live Gold előfizetőkre az év ötödik hónapjában, a „Játékok Golddal” programnak köszönhetően.

Előzmények

 • Games With Gold játékok januárban

  Egy új játékkal és három régi ismerőssel indul az év az Xbox Live Gold előfizetők számára. Sötétség és háború minden mennyiségben.

 • Games With Gold játékok decemberben

  Véres akcióval és időutazással ér véget az esztendő az Xbox Live Gold előfizetők számára, már ha letöltik az utolsó hónap ingyenesen próbálgatható játékait.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.