Hirdetés

2018. október 21., vasárnap

Gyorskeresés

Games With Gold játékok decemberben

Véres akcióval és időutazással ér véget az esztendő az Xbox Live Gold előfizetők számára, már ha letöltik az utolsó hónap ingyenesen próbálgatható játékait.

Vermintide és Back to the Future

Nem is olyan régen, tavaly októberben jelent meg a Warhammer 40000 univerzumban játszódó Vermintide című lövöldözős játék, ami decemberben ingyen letölthető lesz Xbox One-ra a Gold előfizetők számára. További vonzerőt jelent, hogy a játék Xbox One X támogatást is kapott, így a legerősebb konzol tulajdonosai a legjobb minőségben élvezhetik a véres darálást.

Vermintide Xbox One

A Fatshark által fejlesztett kooperatív játék az End Times korszakban játszódik. A négyfős csapatok Ubersreik városában vehetik fel a harcot a Skavennel szemben. Öt különböző hős közül lehet választani, akiknek mind eltérő fegyverzetük és képességeik vannak. A cél természetesen a csapatos túlélés és különböző feladatok teljesítése. Minél többet – és minél jobban – játszunk, annál több fejlesztési lehetőség és fegyver nyílik meg, így a játék hosszabb távon is érdekes lehet. Aki kedveli a Left 4 Dead sorozatot, annak biztosan jó választás a téli hónapokra.

Amíg világ a világ, a Vissza a Jövőbe trilógia mindig ott lesz a filmrajongók kedvencei között. Ezt a potenciált a Telltale Games is felismerte, a filmek történetét továbbvezető epizodikus játékuk a 30. évforduló alkalmából jelent meg 2015-ben. A Back to the Future: The Game a stúdióra jellemző stílust ülteti az időutazós sikerfilmek világába – december 16-tól mindezt ingyen.

Back to the Future Xbox One

A történet hat hónappal a harmadik film eseményei után kezdődik, amikor is az időgépként szolgáló DeLorean pilóta nélkül tűnik fel Hill Valley-ben. Marty-nak nincs más választása, mint bepattanni a volán mögé, és kideríteni, hogy mi történt. A szinkronhangok között feltűnnek a filmek szereplői, például Christopher Lloyd, Claudia Wells és Tom Wilson is, ráadásul a történet mögött is a filmek egyik írója, Bob Gale áll. Ilyen stáblista láttán mindenképp érdemes lesz visszamenni a jövőbe.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • Games With Gold játékok januárban

  Egy új játékkal és három régi ismerőssel indul az év az Xbox Live Gold előfizetők számára. Sötétség és háború minden mennyiségben.

 • Games With Gold játékok februárban

  Akció, lopakodás és autóvezetés van terítéken februárban a Goldosok számára, mindezt a legőrültebb módokon űzhetjük egész hónapban.

Előzmények

 • Games With Gold játékok novemberben

  Extrém autóverseny, lökött kalandok, rémálmok és elátkozott kincsek kerültek a Games With Gold novemberi kínálatába.

 • Games With Gold játékok októberben

  A Microsoft kisebb, de annál érdekesebb játékokat válogatott össze októberre, amik a Gold előfizetők agyát és ügyességét is próbára teszik majd.

 • Games With Gold játékok szeptemberben

  Egész jó listával állt elő a Microsoft az ősz első hónapjára, miután autóversenyt, rejtélyes kalandot, motorcsónakokat és háborút is kapunk Gold tagsággal szeptemberben.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.