2018. január 16., kedd

Gyorskeresés

Games With Gold játékok augusztusban

Az év egyik legforróbb hónapját földönkívüli farmerként, motorosként, harcművészként és marsi szabadságharcosként tölthetjük, ha rendelkezünk Xbox Live Gold előfizetéssel.

H​irde​t​és​

Slime Rancher és Trials Fusion

Hosszú idő után végre kilép a Game Preview programból, és rögtön ingyenes címként debütál a Monomi Park belső nézetű stratégiai játéka, a Slime Rancher. Ebben a játékban egy idegen bolygóra érkezünk, ám gonosz földönkívüliek helyett cuki zselélabdákat találunk, akiket összegyűjtve és megfelelően etetve felépíthetjük álmaink farmját. A játék egész augusztusban ingyenes lesz Xbox One-ra.

Slime Rancher Xbox One

A játék főszereplőjeként az a célunk, hogy befogjuk a nyílt világban éldegélő kis színes gömböcöket, akik aztán – ha megfelelően tartjuk őket – értékes nyersanyagot termelnek, amit eladhatunk a piacon. Az így megszerzett pénzből fejleszthetjük és bővíthetjük a farmot, ami még több lényt, pénzt, na és persze munkát jelent. A játék ideális lehet gyerekek, vagy gyereklelkű felnőttek számára, akik az erőszakos FPS-ek helyett valami nyugisabb és ártatlanabb szórakozást keresnek.

Augusztus második ingyenes Xbox One játékát, a Trials Fusion-t aligha kell bemutatni bárkinek is – az utóbbi évtized egyik legnépszerűbb játéksorozatáról van szó. Az Xbox 360-ra megjelent HD és Evolution után a fejlesztő RedLynx tovább emelte a tétet, és egy még szebb, még nagyobb motoros ügyességi játékot alkotott, amit egyúttal futurisztikus környezetbe helyezett.

Trials Fusion Xbox One

A Trials Fusion legalább annyira tekinthető platformernek, mint motoros játéknak, érzékeny irányítása és szinte tökéletesre csiszolt fizikája a mai napig páratlan, senki még csak megközelíteni sem tudta ezt a minőséget. A rengeteg pálya mellett hab a tortán az online multiplayer funkció és a komplex pályaszerkesztő, amivel bármi, de tényleg bármi létrehozható. A Goldosoknak hála a szerverek talán újra megtelnek játékosokkal, és új életre kel minden idők egyik legjobb ügyességi játéka.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Games With Gold játékok júliusban

    Nyár derekán az ingyenes Xbox Live Gold kínálat is lepihen egy kicsit, de ez nem jelenti azt, hogy érdekes játékok nélkül maradunk.

  • Games With Gold játékok júniusban

    Ubisoft címek uralják az év hatodik hónapját, de jó adag ugrálást és sárkányvadászatot is kapnak az Xbox Live Gold előfizetők júniusban.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.