2018. július 16., hétfő

Gyorskeresés

Games With Gold játékok augusztusban

Az év egyik legforróbb hónapját földönkívüli farmerként, motorosként, harcművészként és marsi szabadságharcosként tölthetjük, ha rendelkezünk Xbox Live Gold előfizetéssel.

Hirdetés

Slime Rancher és Trials Fusion

Hosszú idő után végre kilép a Game Preview programból, és rögtön ingyenes címként debütál a Monomi Park belső nézetű stratégiai játéka, a Slime Rancher. Ebben a játékban egy idegen bolygóra érkezünk, ám gonosz földönkívüliek helyett cuki zselélabdákat találunk, akiket összegyűjtve és megfelelően etetve felépíthetjük álmaink farmját. A játék egész augusztusban ingyenes lesz Xbox One-ra.

Slime Rancher Xbox One

A játék főszereplőjeként az a célunk, hogy befogjuk a nyílt világban éldegélő kis színes gömböcöket, akik aztán – ha megfelelően tartjuk őket – értékes nyersanyagot termelnek, amit eladhatunk a piacon. Az így megszerzett pénzből fejleszthetjük és bővíthetjük a farmot, ami még több lényt, pénzt, na és persze munkát jelent. A játék ideális lehet gyerekek, vagy gyereklelkű felnőttek számára, akik az erőszakos FPS-ek helyett valami nyugisabb és ártatlanabb szórakozást keresnek.

Augusztus második ingyenes Xbox One játékát, a Trials Fusion-t aligha kell bemutatni bárkinek is – az utóbbi évtized egyik legnépszerűbb játéksorozatáról van szó. Az Xbox 360-ra megjelent HD és Evolution után a fejlesztő RedLynx tovább emelte a tétet, és egy még szebb, még nagyobb motoros ügyességi játékot alkotott, amit egyúttal futurisztikus környezetbe helyezett.

Trials Fusion Xbox One

A Trials Fusion legalább annyira tekinthető platformernek, mint motoros játéknak, érzékeny irányítása és szinte tökéletesre csiszolt fizikája a mai napig páratlan, senki még csak megközelíteni sem tudta ezt a minőséget. A rengeteg pálya mellett hab a tortán az online multiplayer funkció és a komplex pályaszerkesztő, amivel bármi, de tényleg bármi létrehozható. A Goldosoknak hála a szerverek talán újra megtelnek játékosokkal, és új életre kel minden idők egyik legjobb ügyességi játéka.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Games With Gold játékok júliusban

    Nyár derekán az ingyenes Xbox Live Gold kínálat is lepihen egy kicsit, de ez nem jelenti azt, hogy érdekes játékok nélkül maradunk.

  • Games With Gold játékok júniusban

    Ubisoft címek uralják az év hatodik hónapját, de jó adag ugrálást és sárkányvadászatot is kapnak az Xbox Live Gold előfizetők júniusban.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.