2019. február 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Xbox One rovat

Forza Motorsport 6 Porsche kiegészítő

A korábbi ígéreteknek megfelelően a legendás német márka autóival bővült a Forza Motorsport 6, és 3990 forintos áráért jóval többet kínál, mint néhány új járgány.

Hirdetés

Remek tartalom és minőség

A csomagot végül exkluzív multiplayer szobák és Rivális kihívások kerekítik ki, így tulajdonképpen egy afféle mini Forza 6-ot kapunk a Porsche név köré építve. Az eseményeket (főleg a karriert) a fejlesztők nagyon jól felépítették. Minden modellel van néhány futam, közöttük pedig olyan legendás pilóták narrációját hallgathatjuk, mint Hurley Haywood (háromszoros Le Mans és ötszörös Daytona 24 győztes), Derek Bell vagy Patrick Long. Más élmény úgy vezetni egy autót, ha előtte a valódi pilóták sztorizgatnak róla, és mesélik el, milyen volt versenyezni velük. A narrátorok valódi súlyt adnak a kiegészítőnek, végre nemcsak versenyek egymásutánját látjuk, hanem tényleges mondanivalója is van az extra tartalomnak.

Forza Motorsport 6 Porsche Expansion Xbox One

Egy vadonatúj pálya is jár a Porsche Kiegészítőhöz! A milliméter pontosan lézerszkennelt Virginia International Raceway nemcsak gyönyörű, de dimbes-dombos, szűk vonalvezetésével komoly kihívást is jelent, az új helyszínt ráadásul nappal, éjszaka és esőben is élvezhetjük. Itt azonban van egy megkérdőjelezhető döntés: a pálya csak azok számára elérhető, akik megveszik a Porsche csomagot, ez pedig nem szerencsés, mert a közösség így megoszlik, és ez online versenyeknél problémát okoz. Ha a társaságból bárkinek is hiányzik a DLC, akkor már senki nem mehet rajta – bár érthető, hogy egy új helyszín kidolgozása sok pénzbe kerül, mégis kár, hogy nem mindenki kapta ezt meg egy ingyenes frissítéssel (bár erre a későbbiekben még sor kerülhet).

Forza Motorsport 6 Porsche Expansion Xbox One

A Forza Motorsport 6 Porsche Kiegészítője nagyon profi munka. Ugyanazt a magas minőséget hozza, amit az alapjáték, és rendkívül pontos, alázatos formában dolgozza fel a német gyár történetét. Ez így akár egy különálló játékként is megállná a helyét. Azt pedig továbbra is csak remélni tudjuk, hogy a jövőben lazul az EA hozzáállása, és több játék is kaphat ezekből a csodálatosan szép autókból. Addig is a Forza 6 tulajok azzal a nyugalommal kattinthatnak a letöltés gombra, hogy valódi tartalmat és minőséget kapnak a pénzükért – ismét.

dreampage

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.