Hirdetés

2017. november 19., vasárnap

Gyorskeresés

Far Cry Primal előzetes

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Már csak egy hónap van hátra és bunkósbottal, ágyékkötőben lopakodunk a szomszéd törzs sátraihoz, hogy agyonverjük őket. A Far Cry Primal visszarepíti a játékosokat a kőkorszakba.

Az őserdő hőse

A Ubisoft sem tétlenkedik, ezerrel pörgeti a bejáratott szériáit, így amíg az egyiket félreállítja, addig a másikat egy ügyes húzással őskori időutazásra kényszeríti. 2016-ban lehetséges, hogy bérgyilkoni nem fogunk egy újabb Assassin’s Creeddel, de legalább a tavasz jól fog indulni egy kis Far Cry-ozással. A koncepció elsőre nagyon különleges, sokan várták a két évvel ezelőtt kegyetlenül betalált retró bomba folytatását, a Blood Dragon 2-t, de a franciák inkább a prehisztorikus korszakba zavarnak vissza ősemberekkel viaskodni. Lássuk, mire számíthatunk a Far Cry Primal kapcsán.


[+]

A Primal esetében már most színtisztán látszik, hogy a Far Cry alapelemei változatlanul kerültek átemelésre, így a gyönyörű és változatos terep mellett ezúttal is bőségesen lesz lehetőségünk gyűjtögetni, kutatni és termelni, ezekből pedig száz százalék, hogy különböző kiegészítők craftolása is a módunkban fog állni. A harcokhoz használható eszközfelhozatal meglepően szélesnek ígérkezik, a különböző kőbunkók, tőrök, dárdák, valamint íjak és nyilak mellett még gránátokat is lehetőségünk lesz használni. A totális sikerhez érdemes lesz bevetni a kor egyik legnagyobb találmányát, a tüzet, ami a segítségünkre lesz a vadállatok váratlan támadása és az ellenséges bázisok felszámolása esetén is.


[+]

Míg a különböző extrémebb íjak (dupla nyilakat eregető típusok) simán elképzelhetők ebben a misztikumban dagonyázó kőkori akciókalandban, addig a gránátokra már valószínűleg kérdő tekintet társaságában húzzuk fel a szemöldökünket. Kreatívak voltak a fejlesztők ezen a téren, így méhkaptárokkal gyilkos vadméheket zúdíthatunk az ellen nyakába, valamint alkímiai tudásunk révén a különböző vegyületekből kotyvasztott gránátok eldobva és a levegővel érintkezve mérgező gázzá keverednek össze.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.