2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Dishonored: Death of the Outsider teszt (PC, PS4, XO)

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Megérkezett a széria legutóbbi részének önállóan futtatható kiegészítője, amelyben célunk, hogy eltegyük láb alól a sorozat Istenét.

Hirdetés

Visszatérés Karnacába

Sokaknak még biztosan élénken él emlékeiben a tavaly megjelent Dishonored II, ami nem is csoda, hiszen még nincs egy éves a program. Mi annak idején a hibái ellenére is meg voltunk elégedve a játékkal, mert okosan vitte tovább az elődje erényeit és fejlesztette tovább ott, ahol kellett. Üde színfoltoknak pedig örülni kell. Szűk egy év eltelte alatt az Arcane Studios remek iparosai nem ültek tétlenül, szorgosan dolgoztak a rajongók számára egy ütős DLC-n a második rész alapjaira szorosan építkezve.

Feladatunk immáron nem kevesebb, minthogy eltegyünk láb alól egy istent, pontosabban egy isteni lényt, akitől a szériában a különleges képességeinket kapjuk.  Az alapjáték futtatását nem igénylő Death to the Outsider standalone DLC a Dishonored II történései után játszódik, főszereplőnk ezúttal pedig az egyszer rossz - egyszer “jó” köntösben rohangáló körözött bérgyilkos Billie Lurk, aki megfáradt zűrös életútja során. Volt tolvaj, csempész, orgyilkos, egyszerű bandita, egész életében viszont mégis egyetlen dolgot bánt meg; elárulta mentorát, Daudot, aki mégis életben hagyta még ezek után is.

15 éve (az első Dishonored történései óta) viszont nyomát vesztette egykori mesterének és ez idáig kereste őt, míg nyomra akadt, egy fura szekta alvilági gladiátoraként fogva tartva. Miután kiszabadítottuk őt, ott derül ki, hogy a történet korántsem zárul le ennyivel, Daudnak nem kisebb célja van, minthogy pontot tegyen az Outsider több ezer éves ármánykodására.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

  • Dishonored 2 teszt (Xbox One)

    Megérkezett az ősz egyik legjobban várt játéka, lássuk tehát miként tudunk rendet tenni az ellenségeink között, immáron két karaktert irányítva.

  • Dishonored: Definitive Edition teszt

    2012 egyik legjobb lopakodós alkotása, a Dishonored sem kerülhette el a sorsát, kicsit megpiszkálva, teljes csomagban érkezett most meg a Definitive Edition.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.