2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobil rovat

Crazy spot, Pet me teszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Most ebben a cikkben csak symbian os alapú ügyességi játékokat fogok nektek bemutatni.

Crazyspot

Most ebben a cikkben csak symbian os alapú ügyességi játékokat fogok nektek bemutatni. A többségük 2D lesz, de lesz majd köztük egy 3D játék is. Az ügyességi játékok azért szórakoztatóak, mert egy kicsit lehet agyalni a játék megoldásán.
Install:
A játék telepítője 2,5 mb-os ami egy kicsit sok, és a telepítési ideje kb 2 percig tartott. Ez a játék csak symbian os futtató mobiltelefonon lehet játszani. A telepítés közben nálam kért egy telepítési kódot, amit nem tudtam megadni, de ez most nem lényeg. Utána ha kész van a telepítés, létrehoz egy kis ikont az alkalmazások mappájába.

Hirdetés

Első indítás:
Amikor először futtatjuk a játékot megkérdezi a nyelvet, utána meg egy kis loading felirat jön aztán máris a menübe léptünk. A játék sajnos nem képes, fekvő módban lenni, így marad az álló.
Főmenü:
A főmenüben semmi különös nincs, logikus felépítésű. A háttere nagyon barátságos, kékes színű, a betűk kékes fehére színűek. A betű mérte jó nagy, így jól olvashatóak. Középre vannak zárva a menüpontok, szerintem így nagyon jól néz ki, sokat dob a kinézetén.

Single-Player
Multi-Player
High-Scores
Options
Register: ez a menüpont eltűnik akkor ha már megadjuk a regisztrációs kódot.
Exit
Majd amikor elkezdjük a játékunkat, nincsen semmiféle gyakorló pálya vagy hasonlok, rögtön belevág a lecsóba.Amikor elkezdődöt nagy csoda tárult elém, a képernyő két részre van osztva, mindkettőn egy kép látható, és a lényege, hogy meg kell találni a különbségeket.

Egy kis háromszögalakú egérrel választhatjuk ki a képeken levő különbségeket. Mindegyiknél öt különbséget kell keresni, időre. Ha megtaláltad a különbséget, akkor egy lekerekített négyzet jelöli.
Hangok nagyon nincsenek benne, de amivel én találkoztam azoknak jó volt a minősége.A grafikájáról nincs sok mondani valóm, mivel nagyjából nincs is, csak képek, és a képek nagyon szépek élénkek, és a kis virtuális egerünk amivel irányítjuk jól néz ki.A játék élménye óriási, mivel mindig más milyen képet kapunk, elég változatosnak mondható a játékmenet. Abba a 2,5 mb egy jó pár kép belefér szerintem, de fogalmam sincs vajon hány kép lehet benne. Szerintem nagyon szórakoztató, és el lehet vele ütni pár unalmas órát.

Ami nagyon tetszett benne, hogy van multiplayer, szóval nem egy gép ellen játszunk hanem igazi ellenféllel.

Adatok:
A játék hivatalos honlapja:
A játék mérete: ~2,5 mb
Besorolása: ügyességi
ÉRTÉKELÉS:
Grafika: 7/10
Hangok: 10/10
Kezelhetőség: 10/10
Hangulat: 10/10

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.