2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

COD: AW Reckoning DLC Teszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

A Call of Duty széria menetrendszerűen robog már sokadik éve, és mielőtt megérkezne az idei alkotás, kiteljesedett az Advanced Warfare epizód.

Hirdetés

Multis térképekből sosem elég

Szeptember elején minden platformon kiteljesedett a múlt évi Call of Duty epizód. Az utolsó DLC-t a Reckoningot is fellőtték a hálózatokra, mi pedig PlayStation 4-en vadásztuk le és estünk neki a tesztelésének. Ahogy az várható volt az utolsó csomag is a szokásos tartalommal egészítette ki az Advanced Warfare-t, négy új multis térképen és a zombis történet utolsó fejezetével szórakozhatunk újabb kemény órák tucatjain keresztül.

COD: AW Reckoning DLC Teszt
[+]

Kezdjük a többjátékos gyilkolászást a Swarm térképen, ami a Dél-Koreai Szöulba repít. A város romokban hever mi pedig pont a rekonstruálás közepette esünk egymásnak. A falakon automatizált robotok mocorognak, az utcákon hatalmas pókszerű gépek tevékenykednek, amik egészen hangulatossá teszik a terepet. Természetesen a Call of Duty nem városnézésre született, így veszettül nagy csaták alakulnak ki az egyes épületbelsőkben, de a lövészek szeretik az utcákat is végigpásztázni.

Az Overload nevet kapott térképen az Al Safi Convention Center környéke biztosítja a játszóteret. Ez egy rendkívül színes, már-már giccses városi terep. Egy-egy boltba, épületbe be is csörtethetünk, de ennél sokkal érdekesebbek a területen elszórt plazma lámpák. Ez a térkép is azok sorát erősíti, melyeken bizonyos idő elteltével változás áll be a környezetben, ami befolyásolhatja a végeredményt is. Míg máshol csak bénázásunk okán halálozhatunk el egy lavina miatt, addig itt a feltöltődött plazma lámpákat meglőve mikor az ellenfél a közelében van, azonnal halálos áramütést okozhatunk neki. Ez a taktikai lehetőség alaposan feldobja a mérkőzéseket.

COD: AW Reckoning DLC Teszt
[+]

A következő helyszín Amerika. A nagy almában a szabadságszobor háta mögött egy zárt karantén övezet lesz a játszóterünk, ami nemes egyszerűséggel a Quarantine nevet kapta. Igencsak változatosra alkották meg ezt a térképet. A kültéri fás környezet mellett, kijut a futurisztikus épület belsőkből is. A változatosságát jól példázza, hogy még egy hangulatos állatkerti kifutóra emlékeztető szakasza is van, aminek felépítése még átalakuláson is áteshet, míg a sötét verembe a játékosok eshetnek. Mind a négy új multis térképről elmondható, hogy illeszkedik a sorba, folyamatosan tartják a színvonalat, hamar meg lehet szeretni őket és a kismerésüket követően hatalmas mészárlásokat csaphatunk. Az Advanced Warfare tisztességes mennyiségű és minőségű többjátékos helyszínnel büszkélkedhet, a multiplayer mágusok még hónapokon keresztül élhetik ki magukat Exo-skeletonokban ugrándozva.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.