Clickclickclick

  • (f)
  • (p)
Írta: | 2007-05-28 11:52

Gondolom már sokan halottatok itt a PH!-án is erről a klikkelgetős verseyről. Most újra...

[ Új teszt ]

Gondolom már sokan halottatok itt a PH!-án is erről a klikkelgetős verseyről. Most újra belenedült Magyarország, versenyben Japánnal. Egyenlőre jó esélyünk van győzni, jelen pillanatban is vezetünk, és úgylátszik jó esélyünk van a nyerésre.

Az első meccseket igaz, hogy nem mi nyertük meg, de ami most fut, (ha elég ügyesek vagyunk) meg is nyerhetjük. Mivel elég sokan klikkelgetnek itthon, egykét jóbarátunk már írtak is rá programot, hogy nehogy izületi gyullagásunk legyen a sok klikkelgetéstől. Ezt a programot ha elindítjuk, akkor a háttérben szépen elkezd számolgatni, vagyis helyettünk klikkelgetni. Néha kér tőlük kódót, ez a honlapnak (clickclickclick) a biztonsága miatt van, h az illetéktelenek csak úgy ne férjenek hozzá. Node nem csak mi vagyunk leleményesek, hanem a Japán barátaik is Ők is megalkották saját klikkelgetős progjamjukat és az Ő programjuk egyszerre több példányban is futhat, sajnos a mienk egy gépen, egy felhasználó melett egyszer.

A Japánok is felfigyeltek ránk, hogy mennyit klikkelgetünk, és válaszol küldtek nekünk képet, azóta már nemegyet, meg mi is nekik. Szóval, kezd alakulni a barátság.

A klikkelgetős szerver sem tud nagyon pihenni, hiszen nemhagyjuk neki. Mikor itt este kezd lenni, nekik hajnalodik, és fordítva, egyszer ők lendulnek be, utána meg mi.
Jelenleg több mint 60 milló klikkeléssel vezetünk, ez nem túl sok, de sok.
Az index oldal nemtudta kihagyni, és remek összeállítású híreket írt. Itt vannak a linkek:


[link] Szájberháború dúl Japán és Magyarország között
Klikkeljen Magyarországért
[link] VI. 2007.05.24
[link] V. 2007.05.24
[link] IV. 2007.05.18
[link] III. 2007.05.15
[link] II. 2007.05.09
[link] I. 2007.05.08

És ahonnan a programokat lelehet tölteni a klikkeléshez: [link] és [link].
A Mi ''főhadiszállásunk'': [link] és az Ővék: [link]

A hivatalos honlap: [link]
Képekkel és az infókkal a Magyar ''főhadiszálláson'' találtok.

Még valami: ha hibát dob a progi, akkor csak lekell löni azt a kis ablakot, mehet tovább, ha a honlap nemjön be, akkor frissíteni kell párszor és akkor majd beenged, kicsit kell várni.