2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobil rovat

Assassin's Creed S60 HD teszt

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az Assassin's Creed névre keresztelt játékot fogom nektek most bemutatni.

Hirdetés

Az Assassin's Creed névre keresztelt játékot fogom nektek most bemutatni. Már a neve is igen jól cseng, ez már amolyan biztató jel. A játék csak úgynevezett Symbian OS futtató telefonokon játszató, az én készülékem amit használni fogok, az egy Nokia n96 lesz. Az első elindításkor megkérdezi, hogy bekapcsolja e a hangszórót? A válasz lehet igen vagy nem, én az igent választottam. A menüje, szürkés háterű, a betűk is olyan színűek és még egy apró pozitívum, hogy jól olvashatók. A szokásos menüpontokat lehet megtalálni ebbe semmi különös nincs.

Continue-Folytatás
New game-Új játék
Options-Beállítások
Help-Súgó
Credits-Pontok
Exit-Kilépés

A beállítások között találni pár érdekességet, lehet állítani a kijelző helyzetét, hogy álló legyen vagy fekvő, és a hangerőt is, ki, alacsony, közepes, valamint magas. A játék története a középkorban játszódik, különböző küldetéseket kell teljesíteni. Amikor új játékot kezdünk egy kis bemutató videó lesz az adott pályáról és feladatról.

Összesen 24 pálya van rajta, négy nagy helyszínnel, amelyek a következők: Damascus, Jerusalem, Masyaf és Acre. A karakterünk egy csuklyás ember aki nem nélkülözi a fegyvereket sem, lehet neki kardja, tőre, csáklyája és bombája, ami segíti őt az ellenségek legyőzésében.

A kezdő pályán fel kell mászni az épületre átugrani egy másik épület felé, és meg kell keresni egy árust akinél a nagykapu kulcsa van, s el kell lopni azt. Ami nagyon tetszett benne, hogy vannak ügyességi és logikai részek is, például akkor amikor be kellet nyúlni az árus zsákjába és ellopni időre a kulcsot.A játék nagyon változatos, néha mászunk, vagy verekedünk az ellenséggel, vagy túl kell egy két ember eszén is járni. Szerintem nem sikerült jól az egyensúlyozós rész benne, egy kicsit bolondos az irányítása. A második pályában már lándzsákkal teli helyeken kell valahogy átmenni, vagy átugrani.Lehet gyűjteni úgynevezett orbokat vagy pénzt, hősünk életének és fegyvereink fejlesztésére. De a játék városa nem kihalt, hanem nyüzsög benne az élet vannak árusok, járókelők és őrök. Hát a grafika, szerintem a képeken jól játszik, hogy nagyon szép. Élénk, szép színeket használ, más szóval nem fakó. A karakterek kidolgozása, szerintem jól sikerült, élég részletes.A játékban vannak olyan korhű tárgyak is. Például fahordók, szekér, vagy a kereskedőknél lehet néha látni korsókat.

Az épületek is részletesen megvannak csinálva, bár egy kicsit kockás. Tehát a grafika pazar, de még mindig lehetne jobb. A hangok szerintem élethűek, nem macskanyávogás, a háttér zenéről annyit, hogy fura. Szerintem ez a játék elég jól sikerült, talán egy igazi gamer bő két óra alatt végig is viszi, szerintem engem egy jó ideig le fog kötni.

Valamibe be lehet azért kötni, található benne néhány hiba vagy másképpen nevezve bug, pl:. Az épületeknél feltűnő, hogy néha egyszerűen eltűnik ez akkor van amikor a karakter rossz pozícióban van.

Sajnos nincs rajta magyar menü.

Game Over!

Adatok:
A játék hivatalos honlapja:http://www.gameloft.com/
A játék mérete: ~4mb
Besorolása: Akció

ÉRTÉKELÉS:
Grafika: 10/10
Hangok: 10/10
Kezelhetőség: 7/10
Hangulat: 9/10

Azóta történt

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.