Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Egyéb rovat

2016 legjobban várt verekedős játékai

 • (f)
 • (p)
Írta: |

Idén sem szenvedünk hiányt püfölős alkotásokból, nem csak a Street Fighter 5 érkezik, megkapjuk a Mortal Kombat XL-t, az UFC 2-t, és számos egyéb program is befut.

A nagypályások...

Egy fárasztó nap után, vagy némi idegességet felhalmozva általában remek érzés valami vérbeli püfölős játékot elővenni, és a virtuális ellenséget a lehető legjobban péppé verni, persze a kontrollert vagy a billentyűzetet nem kímélve. Régen játéktermekbe jártunk, hogy némi apró ellenében Mortal Kombatozhassunk, de már jó ideje elég bekapcsolni a PC-ket vagy a konzolokat ahhoz, hogy nekiállhassunk a bunyózásnak. Idén sem leszünk ilyen alkotások híján, 2016 ebből a szempontból nem lesz unalmas.

A tavalyi Mortal Kombat X egy remekül sikerült játék, persze szigorúan csak a 18 éven felülieknek, hiszen beletettek minden brutalitást, ami csak a csövön kifér, olyan kivégzésekkel találkoztunk, amik már-már komikusan brutálisak. Jó volt a látványvilág, próbálkoztak valami sztori móddal is, a változatos mozdulatsorok pedig azt is feledtették velünk, hogy csak egy Unreal Engine 3 motorra épülő, online módban gyakran laggoló alkotást próbáltunk értékelni. Az X mindhárom platformra megjelent, a gyűjtőknek viszont jó hír lehet, hogy idén érkezik a Mortal Kombat XL, ami a játék összes apró kiegészítőjét és extráját is tartalmazza az alapjátékon felül. Március elejéig kell várnunk a teljes csomagra, viszont a PC-sek jó eséllyel nem kapják meg, megint a konzolosok járnak jól!

Az EA Sports MMA-s játéka, az aktuális konzolgenerációra 2014-ben megjelent UFC is frissül idén, a második rész arca a küzdősportból jól ismert Ronda Rousey lesz, de kapunk ennél is ismertebb, bár az MMA-hoz nem szorosan kötődő arcokat: Mike Tyson és Bruce Lee sem fog kimaradni a jóból, az előrendelők például a játék első percétől kezdve játszhatnak az ereje teljében lévő Iron Mike-kal, kesztyűt felhúzni, március közepétől UFC-zünk!

A tavalyi válogatásunkban is szerepelt a Street Fighter V, de már akkor sem volt biztos, hogy 2016 előtt befut a játék. Ez be is igazolódott, Európában február 16-áig kell várni arra, hogy kipróbálhassuk az Unreal Engine 4-re épülő, sztori móddal is rendelkező verekedős játékot, amiről már több játékmenet videót is megtekinthetett a nagyérdemű. A bétatesztek sikeresen lezajlottak, elvileg semmi nem állhat az útjába a megjelenésnek, aki meg az útjába áll, azt majd jól megverjük, a Street Fighter V esetén PC vagy PS4 platformon.

A Namco Bandai jó öreg verekedős játékának legújabb részét, a Tekken 7-et is tavalyra vártuk, de konzolokra is elérhető játék csak idén lesz belőle. Az Unreal Engine 4-en alapuló játékot Japán játéktermekben már nagyon régóta játszhatjuk, de kezdetben elég kevés karakter állt rendelkezésünkre, és technikailag sem tartott ott a játék, hogy véglegesnek lehessen nevezni, de azóta már számos új karaktert és bővítményt jelentettek be, így remélhetjük, hogy mire kezeink közé kerül, már minden olajozottan fog benne működni, és tartalmilag sem lesz majd hiányérzetünk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

 • 2016 legjobban várt survival játékai

  Korábbi cikkünkben a belezős horrorokat gyűjtöttük össze, most viszont a 2016-ban érkező túlélő-horrorkalandokon van a sor, mert borzongani virtuálisan mindenki szeret.

 • 2016 legjobban várt horrorjátékai

  A vér és erőszak már évtizedek óta jellemzői a videojátékoknak, napjainkra azonban már a rettegés és a félelem is egyre komolyabb szerephez jut.

 • 2016 legjobban várt RPG játékai

  Az idei évben sem leszünk híján a különböző szerepjátékoknak, mindenki megtalálja az általa legjobban várt alkotását, legyen az új, vagy akár egy korábbi sorozat folytatása.

 • 2016 legjobban várt FPS játékai

  Lövöldözni jó, de természetesen csak lőtereken és videojátékokban! Ezúttal az első személyből ólmot pumpáló, vért literszám kiontó alkotásokat vettük most számba.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.