2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

2016 legjobban várt RPG játékai

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Az idei évben sem leszünk híján a különböző szerepjátékoknak, mindenki megtalálja az általa legjobban várt alkotását, legyen az új, vagy akár egy korábbi sorozat folytatása.

Folytatások viharában

Dark Souls III

Hirdetés

Világszerte rengeteg rajongója van a Dark Souls szériának, holott sokak szerint nem a könnyű végigjátszásáról híres a sorozat. Ettől függetlenül rengetegen akarták, hogy jöjjön a 3. rész, amelynek léte már az E3 előtt kiszivárgott, de a hivatalos bejelentés sem váratott sokat magára. Ismét rengeteg szenvedés áll majd a játékosok előtt, hiszen nem lesz egyszerű végigverekednünk magunkat a különböző szörnyek seregén.

A Dark Souls III március 24-én jelenik meg Japánban, de a nyugati premierre sem kell sokat várni, április 12-én már az angol kiadással is játszhatnak majd azok, akik megvásárolják a  PC-s, Xbox One-os, vagy PS4-es kiadást.

Mass Effect: Andromeda

A Mass Effect széria korábbi részei méltán lettek híresek az elmúlt években, hiszen egy nagyon komplex világot teremtettek a készítők. Bár sokaknak hagyott keserű szájízt a 3. rész befejezése, mégis rengetegen várták tűkön ülve a folytatás bejelentését. Az Andromeda egy új galaxisban kalauzolja el a játékosokat, ahol teljesen új szereplőkkel és ellenfelekkel találkozhatunk majd, a tervek szerint a korábbi hősök nem fognak feltűnni a folytatásban.

A Mass Effect: Andromeda premerjéről sajnos még nincs pontos információnk, a PC-re, Xbox One-ra, valamint PS4-re érkező játék valamikor idén év végén jelenik meg a tervek szerint, remélhetőleg nem fog átcsúszni a projekt 2017-re. Mi továbbra is nagyon várjuk, kíváncsiak vagyunk, hogy a Bioware mit alkotott az elmúlt években.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • 2016 legjobban várt FPS játékai

    Lövöldözni jó, de természetesen csak lőtereken és videojátékokban! Ezúttal az első személyből ólmot pumpáló, vért literszám kiontó alkotásokat vettük most számba.

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.