Új hozzászólás Aktív témák

  • citkar

    addikt

    válasz Rick4 #3032 üzenetére

    Nekem 1.0.385 stable firmware van rajta, emlékeim szerint amikor beüzemeltem volt is egy frissítés.
    Most a port forward beállításokat néztem, jónak tűnik (a UPnP sincs most bekapcsolva). Ami probléma, hogy a NAS-on a transmissionben egy ideig "open"-nek mutatja a portot, de pár óra után hibát jelzett. Amikor újraindítottam az alkalmazást egy ideig jó volt, majd egy óra múlva amikor ránéztem, ismét hibát írt. Most minden eszközt újraindítottam és jelenleg jó, várom a fejleményeket.
    Az bonyolítja még, hogy a Vodafone (korábbi UPC) szolgáltatása is problémázott, a szerelő volt is kinn, kis jelerőség eltérés volt, de azt mondta van a lakáson kívül is van valamilyen probléma, azt a héten-jövő héten próbálják megoldani.

    Másik kérdés: a DDNS címnél egy no-ip.biz címem van, megadtam és működik. A routerben azonban van két adat, amit a korább routeremen nem adtam meg: a "Status check" és a "Mandatory update", de nem tudom mit célszerű ezeknek megadni. Most az első 60 perc, a második 6 óra, de ezeket csak hasra ütés szerűen adtam meg, ha célszerű módosítani, akkor ne tartsa senki magában, hogy mire :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák