Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz DonJoee #1031 üzenetére

    Az asus-szal több okból is megtámogatható módon állítom, hogy komolyan ne számolj, elég rossz mutatóik vannak. Nem hittem az informatikai céget és nagykert irányító barátomnak, hogy ők okkal nem foglalkoznak semmiféle asus termékkel, én bepróbálkoztam, bárcsak ne tettem volna. Az elmúlt 20 évben egyetlen routerem volt, ami meghalt, az egy Asus WG500Gp, utána sok sok TP link jött, eltelt 10-12 év mindenféle gond nélkül, mentek a routerek 180-200 napokat, aztán fejlesztés gyanánt ismét Asus lett, a tavaszi AC65P a vétel után 2 hónap után már garis csere lett, mert 7-12 nap között elment a net, miközben minden led villogott rendben, csak a restart oldotta meg.
    Amíg ezt intézték, vettem egy másik AC65P-t, amúgy elég lett volna, mellette ülve 650Mbit átjött telefonon, nekem helyben elég erős volt, de csak a maga 25 ezer forintos kategóriájában voltak ezek jó értékek, meg amíg az ax3600-ast meg nem ismertem. :D
    A második AC65P router szintén hülyéskedett, így amikor szembejött velem az AX3600, azonnal vettem egyet, gigabit átjön wifin, minden flottul megy, és a vicc, augusztus közepén dugtam be, akkor még gyomoideggel keltem minden reggel, hogy megy-e, de megy azóta is, pár napja húztam ki a tápcsatit, hogy megmérjem, mekkora, ehhez nem kell hozzányúlni, és pl ahhoz képest klasszisokkal jobb.

    Ez a cikkszám valami kreált dolog lehet, elvileg nem EU-s verziót elég nehéz hivatalos forgalomba hozni, nincs CE logó a dobozon és a készüléken, de amúgy gearbest, banggod is tud pár nap alatt szállítani, és akár még 25-30%-kal olcsóbban is kaphatod ugyanazt.

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák