Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Na így este lepörgettem az Operation Catalyst-et gyorsba. Látványra maradi, egy közepes átlag szint, de nem mondom rá, hogy csúnya lenne. Remedy révén elég sok ponton érződött a Control-os elemvilág, stílus. Technikailag nagyon zavart a FOV, mintha máshol sokkal nagyobb lenne. A mozgás egyszer lomha, bizonyos dolgoknál túl gyors, valamint kb a felétől az AIM assistet is teljesen kikapcsoltam, annyira nem éreztem pár fegyvert és zavart. Úgyhogy közepes, de elvoltam erre a 2 órára.
    Rég játszottam lövöldével amúgy is, ránéztem a multira. Első meglepetés, hogy csak xy módban van az az egy pálya... Azért ez elég ciki, plusz betöltés közben (jó, legyen ennyi idő, viszonylag gyorsan megvan), de legalább valami alap beállításokkal lehessen szöszölni pl addig.
    Nekem ilyen multi lövöldében mindig az lenne a lényeg, hogy változatos pályák, viszonylag kis méret (itt adott lenne a 7gb révén), reális fegyverek és néha elütni az időt DM-ben, de így ez is kuka lesz gyorsan. Ha lehetne váltogatni a pályákat az adott módokra nagyon jó kis móka lenne ilyen méretben a multi.
    (Amúgy mitől ilyen lomha a karakterem? Nyomom a futást, de ez ugyanúgy megy folyamatosan.)

    .

Új hozzászólás Aktív témák