Új hozzászólás Aktív témák

  • RAMb0

    tag

    Sziasztok!

    Volna egy fura gondolkodtató témám, mielőtt a Microsoft support-ot meglátoganám.

    Adott egy XO egy kontrollerrel, plusz utólag vásárolt Kinect hozzá.

    Amióta a legutóbbi nagy update volt, elég hektiksan működik a Kinect, (Első sorban a Skype miatt lett véve, másod sorban a Kinect Sports Rivals miatt, ha a baráti társaság összejönne nálunk, el lehet szórakozni vele) Skype használata esetén ki-be kapcsol a Kinect, olyankor se kép, se hang, majd ha vissza is kapcsolt, egyedül a hangot veszi, a Skype már nem érzékeli, hogy kép is lehetne.

    Ezt általában egy teljes XO ki-bekapcs orvosolja, de hamar előjön a következő bekapcsolásnál ismét.
    Amit eddig próbáltam, sorrendben:

    - Újra kalibráltam, hátha mégis elmozdult volna (kb. lehetetlen, a macska nem éri el, a kanócát nem mozgatja a fal mellett)
    - Minden, a hibás működés előtt nem sokkal telepített játékot letöröltem (Hawken, World of Tanks, Doom Demo)
    - Több XO újraindítást követően meguntam a témát, hogy lehetetlen Skype-on videó hívást intézni rendesen, kapott egy gyári visszaállítást a Box, a telepített tartalmak (játékok, programok megtartásával)
    - Amióta Cortana hallgat a hangparancsokra, valamint máshol is javasolták a Kinect hiba elhárítása okán, kikapcsoltam az Instant On funkciót, hátha.
    - A következő bekapcsolásnál (2-3 nap elteltével) ismét előjött a hiba, így hagytam, majd a hívás mobilon történt lebonyolítása után a Kinect csatlakozót ki-bedugtam, hátha (az XO nem volt ugyanúgy mozgatva sosem)

    Mi a jó búbánat történhetett a frissítések során, hogy ennyire hektikus működésű, sőt, mondhatni használhatatlan lett a Kinect?
    A hívó felek tegnap jelezték is, hogy érdekes, de az iPhone SE-ről indított Skype hívások sokkal stabilabbak, a kép minősége is jobb (1,2 Mpixel-es az első kamera), holott a Kinect-nek kellene jobban mennie, hiszen MS terméket használnék MS termékkel. A net pedig atom stabil, hiába lóg WiFi-n az XO. A frissítés előtt nem volt ilyen gondom egyáltalán. Vagy ilyen módon akarják a megmaradt Kinect használókat is eltántorítani? Főleg a későbbi Kinect használat miatt döntöttem anno az XO mellett...

Új hozzászólás Aktív témák