Új hozzászólás Aktív témák

  • pzstm

    titán

    remélem mindenki örül, aki kihisztizte a lemezes vacakolást meg a csereberét.... :U
    „Mikrotranzakciók és előfizetések - ez a
    jövő

    A napokban kiborult a bili a játékosoknál, amint az első vásárlók kezükbe vették az Xbox One-t, és a hozzá tartozó nyitójátékokat. A kicsomagolás örömteli pillanatait hamarosan bosszúság vette át, ugyanis kiderült, hogy a legtöbb játék beépített mikrotranzakciós lehetőségékkel érkezik, ami a hírek szerint különösen a Forza Motorsport 5-ben volt kellemetlen. Pár napja derült ki, hogy a Gran Turismo 6 is mikrotranzakciókkal érkezik, így egyre több teljesárú, 60 dolláros játék viselkedik úgy, mintha free-to-play lenne. Hatalmas kampányt indítottak Twitteren a külföldi játékosok, és a legnagyobb lapok is cikkeznek a témáról.

    Amikor a Microsoft visszafordította a DRM-mel kapcsolatos intézkedéseit, több iparági szakember, köztük Cliff Bleszinski is figyelmeztetett mindenkit, hogy ugyan a Sony marketingje csábító és szimpatikusnak tűnik, valójában mi, játékosok fogjuk meginni annak a levét, ha a használt játékok piaca tovább működik, és a kiadók nem látnak több pénzt a dobozos eladásokból. Úgy tűnik igaza lett. Ma éppen az Avalanche
    fejese, Christofer Sundberg jegyezte meg, hogy most már úgy tűnik, ez a konzoljátékok jövője: "Mikrotranzakciók, előfizetések, és alternatív üzleti modellek alakítják a jövő generáció játékait. Ennyire egyszerű."

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Új hozzászólás Aktív témák