Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz beach head #240600 üzenetére

    Nem feltétlenül a ti példátokat írom le hanem általánosságban.

    Adott két barát legyen Józsi és Laci. Józsinak van pl Xbox konzolja és egy Pc is valamint érvényes Game Pass Ultimate előfizetése míg Lacinak Xbox konzolja és Pc de csak saját játékai vannak előfizetés nincs.

    Laci szeretne online játszani és hozzáférni a Game Pass Ultimate előfizetésben levő tartalmakhoz és cserébe az ő megvett játékait osztaná meg Józsinak.

    Józsi a saját Pc-n kitudja használni a GPU által a PC-s Game Pass tartalmakat is ha a gépén bejelentkezik mint ahogyan mindenki más is megteszi a Windowsos Pc-n, Laci viszont a Pc-n CSAK AKKOR ha Józsi profiljával jelentkezne be és akkor is csak addig míg Józsi be nem lép a saját gépén.
    Ergo PC-n nincs profilmegosztás és így nincs Home sem.

    Ellenben ha Józsi és Laci azt akarja hogy mindkét Xbox konzolon menjen az Online játék és el legyen érve a GPU tartalma akkor az alábbiakat kell tenniük.

    Józsi profiljának adatait Laci XBOX KONZOLJÁN
    kell megadni és OTT beállítani a profilt HOMENAK.

    A saját konzolján Józsi NEM ÁLLÍTJA BE a profilját Homenak esetleg annyit tesz, hogy a profilját automatikus bejelentkezére állítja a konzol bekapcsolásakor.
    A saját konzolon LACI profilját esetleg beállítja Homenak és igy eléri pluszban azokat a játékokat is amiket Laci vásárolt.

    Laci szintén beállítja hogy a saját konzoljának indításakor hogy a profilja automatikusan jelentkezzen be és ha Józsi nem állította be Laci profilját Homenak akkor Laci megteheti hogy a saját profilja is a gépén Home legyen (bár ha már Home van akkor inkább keresztbe tegyék mert az így tűnik fairnek - írói megjegyzés :)) )

    Röviden EGYETLEN XBOX KONZOLON több profil is lehet Homenak beállítva, de egy profil TÖBB KONZOLON NEM LEHET HOME státuszban.

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák