Új hozzászólás Aktív témák

  • q2w3

    senior tag

    Én vártam pár napot a One X vélemény nyilvánítással, mert mindenki 5 perc után próbál értékelni és szerintem kicsit bele kell szokni, hogy az ember a hétköznapokból szűrjön le véleményt ne a hype-ban.
    Szóval én egy 5 éves 40 inches FullHD samsung tv-re kötve játszom, ez egy akkor közép ma már szerintem inkább alsóbb kategóriás led tv, kb 1-1.5 méterről. Közelebb már túl nagynak érzem a tv-t. 4K tv-t még nem nagyon láttam élőben pláne nem X-el, így csak FullHD tartalomhoz tudok viszonyítani.
    A sima nem patchelt játékok nálam grafikailag nem néznek ki semmivel se jobban, viszont a GTA V alatt és minden erőforrás igényesebb játéknál érezni lehet, hogy végre nem lassulgat be akció közben mint anno a sima one tette. Ugyan a 30fpsre lockolt játékoknál nagyon gyors mozgásnál még mindig azt érzem, hogy nem tudok elég gyorsan reagálni a játékra, de szerintem a 60 fps hiánya okozza és ez is csak nagyon gyors mozgásnál pl gta v városban autóval padlógázzal. Összességében elégedett vagyok ezekkel, ugyan valami élsimítást utólag tolhatnának mindenre, mert szerintem nem lenne nehéz megoldani, és a konzol is bírná.
    Enchanced játékok esetén ezen a felbontáson nagyon jók lettek a játékok. Nőtt a folytonosság ( pl; Quantum Break, AC Origins), plusz hihetetlen jól néz ki minden, 4k és HDR nélkül. Őszintén szólva ez az minőség aminél azt mondom, hogy oké srácok ennél több nem kell mert már a látásom a korlátozó tényező. Elhiszem hogy nagyobb tv-n 10 centiről még lehet ezen hozni, de nekem személy szerint azt hozza amit el tudok képzelni. Ha egymás után játszom sima és enchanced játékkal nagyon nagyon kijön a különbség. Brutális élsimítás, nagyon éles textúrák és még reálisabb fényhatások.
    Battlefront 2 tényleg olyan mintha filmet néznék.

    Nem azt mondom hogy a One X szétaláz mindent, biztos Ps4 pron is hasonlóan szép minden, meg nyilván 300k-s pcvel lehet ezt überelni, de nekem mint casual gamer tökéletes. Ha a sima játékok kapnak még valami utó patchet, több fps vagy élsimítás, az mégjobb. Nekem a konzolnál mindig az élsimítás hiányzott és végre megkaptuk MStől is!
    Nem fogok 4k tv-t venni csak ha kiderül hogy sokkal jobban néz ki és ilyen jól fut, amire 0% esélyt látok hiszen oda, ehhez a képivilághoz szerintem többszörös teljesítmény kéne. Én amúgy azért vettem One X-et, hogy végre legyen egy olyan konzolom ami rendesen futtatja a játékokat max részletességgel FullHDban és ezt meg is kaptam! Elégedett vagyok a cuccal :C

Új hozzászólás Aktív témák