Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
"A watchOS 10 esetén egyszerűbb dolga van a felhasználóknak, ha nagyobb kijelzős órájuk van, biztosan telepíthető lesz rá az új rendszer. A legtöbb friss funkció használata viszont iOS 17-et futtató telefont igényel majd, így ügyelni kell a frissítéssel."
Minél kell nagyobb kijelző? Nem igazán informatív ez a kitétel, bár talán értem, mire gondolt a költő. Az viszont egészen biztos, hogy watchOS 10 csak akkor fog települni az órára, ha iOS 17 van mellette a telefonon, mint minden korábbi watchOS főverziónál., így az utolsó mondatot - bár tényszerűen nincs benne tévedés, csak esetünkben a legtöbb = minden - én biztosan átfogalmaznám.Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Garada
őstag
Azért egy 5 éves támogatása így is megvolt az Iphone 8-as és X szériának, ahogy a Watch 3 is szép támogatási kört megért a telefonokkal.
-
Dobobazsi
csendes újonc
válasz Bathorypeter #4 üzenetére
Pár óra használattal hogy döntöd el, hogy jobb lett az akku?
iPhone 11 Pro Max // iPad Air 4 // Mac Mini M2 // Garmin Fenix 6X Pro Solar // Nikon D5600
-
senior tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz LurkerSheik #6 üzenetére
És biztonsági frissítések továbbra is érkezni fognak.
-
janeszgol
félisten
válasz Bathorypeter #8 üzenetére
Akkor lehet leutazom majd Dunaújvárosba és felrakom a Xs Maxra.
-
nagyúr
Sajnálom az i8 szériát , de várható volt .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mcdennis
tag
Ez azt jelenti hogy a kövi IOS az XS re nem fog
érkezni? -
GalaxyS9
tag
Szerintem kibaszás, hogy az i8, X lekerült a támogatottak listájáról, ha a 6. generációs iPad ott lehet. Abban az iPad-ben egy A10 Fusion CPU van, az említett telefonokban pedig a jóval erősebb A11 Bionic.
szerkesztő
-
janeszgol
félisten
válasz hegedus001 #17 üzenetére
"Míg a Samsung egyenlőre csak ígérgeti a 3 évet.... "
Téves. S20 család.
-
Szabi®
addikt
Egy nokedli lett az apple, mert aztán a frissítéseik akkora volümenű dolgokat tartalmaznak, hogy azt egy XS el sem bírja . . . jah nem!
Meglehet nézni 14-16 között mi az, amire egy hardver nem elég . . . .
Az óráknál meg mégnagyobb bohócság amit csinál az apple, egy nűasznyi kis fing frissítések de! azokra már szintén nem elég a hardver egy pár éves órából.
Pszichológia, hogy cserélgesd a cuccaidat, azt érezteti veled, hogy az már nem elég, nem jó, nem naprakész . . . Közben meg okádja a világra évente a vackait a nagy környezettudatosság jegyében . . . ökolábnyom nesze neked.[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
Mondjuk szerintem ezt egy érett felnőtt könnyen felfogja és ha környezettudatos akkor meg ellen is tud neki állni. Btw szerintem nem baj az ha sokat cserélgetik, mivel a használt piacon keresztül így lehet sokaknak kis pénzből egy valóban jó okosórája ahelyett hogy ugyan ennyiért kínai vackokat venne amik viszont tényleg a kukában végzik pár év után.
Így volt ez nálam is. Az első 2 iphonom az biza masszívan hasznaltpiacos volt
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz hegedus001 #22 üzenetére
Attól hogy te ellen tudsz állni, még az apple-ék legyártják a szemetet . . . Köztük és a kínaiak közt annyi a különbség, hogy az egyik a "mi zöldek vagyunk" hazugság alá bújik, míg as másik hazugság nélkül áraszt el szeméttel. Itt nincs jó, rossz ez az egész, nem te vagy én zsákmányoljuk ki a világot, hanem ezek a feneketlen kútban élő kapitalista megavállalatok akiknek semmi nem elég. Országonként kellene törvényileg szabályozni mit lehet gyártatni, mennyit, és mikor.
[ Szerkesztve ]
-
hegedus001
aktív tag
Értelek, viszont nem tudok egyet éreteni a szabályozással.
Inkább azt kellene eresztül verni, hogy legyen egy minimum teljesítményszint, amit meg kell ugrani kötelezően, illetve legyen egy minimum terméktámogatás/gari idő amit szintén kötelezően meg kell ugrania mindegy egyes gyártónak. Így garantáltan kiesne a sok dzsunka sz@r.
-
ujvendeg
tag
Érdekes, de mennyire! A különböző tesztek bevezetőjébe stilárisan beépített célozgatások, hogy nálunk egy-egy telefon miért drága, miért kerül sok-sok forintba, különös fényt vett arra a szikár tényre, ami a nyugati világsajtóban megjelent: az Apple, bizonyos szolgáltatásaira elképesztő összegű emelést vezetett be. Mindez egy olyan felületen, mint pl. gsmarena.com megjelenhetett, itt esetleg hirdetési tiltást vonz, de akármi is a következmény: a tény ettől még tény marad, a tűrhetetlen mobilárak nem hazai ármánykodások eredményei, hanem pl. az Apple, vagy a minden létező termékét túlárazó Samsung ügyködésének következménye. (Valaki szikár adatokkal mutassa már be, hogy egy Motorola Edge 40 mitől gyengébb telefon egy S23-nál!) Egy tesztelő a közelmúltban e fejezeteken azt írta: mi is a mindennapokban élünk. Tessék talán ezt a verbális garanciát átvinni a gyakorlatba. Egy méregdrága Samsung, egy arcátlanul magas áron kínált Apple-termék a világ egyetlen pontján sem olcsóbb, mint nálunk, sőt..... Szép hétvégét!
-
Szabi®
addikt
válasz hegedus001 #24 üzenetére
Az apple alatt is 150%-on pörögnek a gyárak, nem csak a "dzsunka sz@rok" alatt. Kellene a szabályozás, belefulladunk a szemétbe.
Az meg hogy az apple egy ordas visszataszító hazugság mögé búj, utalva a környezetvédelemre, és ezt kapcsolja össze azzal, hogy nem ad töltőt, de mára évente 4! telefont dob piacra, meg legalább 8! óra variációt. Gennyedékek lettek nagyon, kellene az a szabályozás . . . -
hegedus001
aktív tag
e egalább az apple Sz@rjai bírjak +6-7 évig gond nélkül. Nem ad töltőt.... sosem éreztem ennek hátrányát, valag adapter van mindehol a házban, irodában stb. Persze nem szép dolog de ettől nem dől össze a világ. Ettől függetlenül érzem a visszásságot a dologban, és megértelek ilyen tekintetben.
-
Szabi®
addikt
válasz hegedus001 #29 üzenetére
Attól hogy itt írunk róla nem dől össze az biztos, viszont ez a "semmi nem elég" attitűd vezetett oda mára hogy a hetvenes évekhez képest 50%-al lett rosszabb a földi élet . . .
Félreértés ne legyen, nem vagyok egy "zöld" ember, de aki nem vak, meg nem ostoba, azt látja merre felé haladunk . . .[ Szerkesztve ]
-
Limpii922
csendes tag
Kicsit olvass már utána mennyi alapanyagot hasznosít újra az Apple meg mennyit a többi... Szerinted minden megy egyből a szemét telepre? Ezt gondold átt újra szerintem!
Évente 4 iPhone modell vs évi 40 csak a Samsungtól. A legtöbb Apple termék pl MacBook mind újra hasznosított alumínium házat használ! Elsősorban nem az Apple re kellene szabályozás! -
Szabi®
addikt
válasz Limpii922 #31 üzenetére
Sztem te olvass utána, hogy mennyit értékesít abból a 4 modellből, és igen, sok telefon megy a kukába. Vagy a szeméthegyre :
A gyárak amikben gyártatják van a hangsúly, de látom ennyire már nem voltál következetes . . .
Nem csak akkor kell környezettudatosnak lenni, amikor nem adnak egy olyan elemet, ami járt a telefonokhoz, hanem akkor is, amikor tonna szám fröccsentik a szilikon szíjat a watchokhoz.
Kicsit olyan h. andrásos a látásod, amit szeretsz és fétised, azt ne vonjuk felelősségre, amit meg nem, arra meg mutogassunk három kézzel . . . A samsungnak hiába van "x" számú modellje a piacon, ha abból nem ad el annyit. Most nem hozod az apple eladásait ? Ejnye . . . Pont az apple-re kellene a szabályozás, egy mértéktelen tech cég. Azt meg hogy ő mit hasznosít újra . . . Egy ellenőrizhetetlen bemondás, semmi több, ahogy az iphone-ok is "űrtechnológia alumíniumból" vannak . . . Nevetséges[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz hegedus001 #33 üzenetére
"Országonként kellene törvényileg szabályozni mit lehet gyártatni, mennyit, és mikor."
Nyilván az összes kíni hulladékra is gondoltam .. .
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...