Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    A patch-el jön a titansteel deflector és a titansteel defender, valakinek van arról infója, hogy mi lesz az anyaga?
    A titansteel az tuti, de az eternalok biztos mások lesznek mint a destroyer... jó lenne tudni, akkor összekészíteném szerdára a tankomnak. :)

    Volt itt DK tank kérdés, egy-két infót talán megosztanék amiket tapasztaltam mind tankkal mind raiden a dps-eket látva.
    Ha tank, akkor unholy vagy frost. Unholy nem rossz, viszont én froston vagyok. Aoe szempontjából sem gond, mert okosan használva a képességeket ugyanúgy meg lehet tartani minden mobot, viszont kontrollálhatóbb a talent a több defes képesség miatt. (lichborne, icebound forti, unbreakable armor)
    Patch után nerfelik az unholy-t kicsit a frostra meg mondhatjuk, hogy buffolják, mert nem lesz cd a howling blast-on, szóval én maradok frost.

    DPS-t pedig úgy vettem észre, hogy a blood igaz, hogy support a meele-nek, de a dps-e mérföldekre elmarad az unholy-tól. Tehát ha supportolni kell egy imba warrit akkor arra nagyon jó, de a saját dps-e nem kiemelkedő. :(

    szerk.:
    Nem tettem be a lábamat még 5fős instán kívül sehová (mégis, egyszer MT voltam VoA10-ben :) ), mégis lehet jó geart összeszedni (a DK-m), bátran mernék MT lenni naxxban is, 27k hp, 25k armor, crit immun stb. ezek term. unbuffed.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák