Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktoár

    addikt

    De jó ennyi különböző véleményt olvasni. :K

    Nálam is úgy jelentkezik hogy van olyan tank amit egyszerűen képtelenség leduplázni egy adott napon.A másik tank meg akkor is nyer ha ki sem mozdulok a kezdőkörből. :)

    Én még azt vettem észre hogy a bukó csatákban (már az elején) sok a negatív véletlen.Például az AT7-es viszonylag pontos ágyúja 3-ból 3-szor mellé lő,máskor meg a megnövelt látótáv legvégére is halál pontosan adok le több lövést egymás után.Vagy KV2-nél elsőre ellövik a tornyot és a töltőt.Ezek a kis negatívumok ha az egész csaptnál így jelentkezenk egy csata alatt akkor sima cumi.

    Szerintem ilyenkor sikerül 15-2 és hasonlóan finom vereséget összehozni. :K Nehezen tudom elképzelni hogy random csatákban ekkora különbség legyen a két csapat között anélkül hogy ezek a pici de frusztráló véletlnek ne játszanának közre.Persze sok az agyatlan is de kizárt dolog hogy csak egy oldalra kerülnek. :)

    Meglátásom hogy ez szándékos és azért van hogy a nagyon profi játékosok se legyenek mindig a győztes oldalon illetve hogy 1-1 unicum szakasz ne dönthesse (mindig) el a csatát.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv:Viktor

Új hozzászólás Aktív témák