Új hozzászólás Aktív témák

  • Simulacrum

    senior tag

    válasz holodp #8940 üzenetére

    Nem lehet meglépni az artyszámkorlázotást 3-ra. Már most is úgy tudom a top artyk akár 1 percet is van, hogy várnak a csatára. A WoT egyik, ha nem a legnagyobb erénye, hogy 1 másodperc és máris játszhatsz és max 15 perc egy menet. Én is pontosan ezt szeretem benne. Állítom, hogy brutális lemorzsolódás lenne, ha mindig percekig kellene várni a csatákra és higgyétek el 3-3 artykorlátozásnál így lenne.
    Természetesen én, mint artyellenes örülnék, ha ezzel elüldöznék az artystákat, de sajnos nem így működik a rendszer, nekik ez jelentős bevételkiesés lenne, mert valószínűleg rengeteg tűzérbeállítottságú játékos van.
    Sajnos azzal, hogy berakták őket már nincs visszaút, kivenni biztosan nem fogják, gondolom a számokat látják és tudják, hogy az nagy kár lenne számukra. Pedig én simán erős TD nerfet is elfogadnék, ha kivennék teljesen a tüzéreket a játékból.

    Valaki felvetette és sokszor felmerül, hogy az xvmnek vagy bármilyen más osztályozó rendszernek a játék részévé kellene válnia és ez alapján működjön az MM. Szerintem szükség van egy csatában gyenge, jó és profi játékosokra is. Profik között nagyobb lenne a kemp és az unalmas meccs. Én a sok bosszankodás mellett is azt mondom, ebből a szempontból jó a rendszer és én az MM-el is elégedett vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák