Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz bugmenot1 #89046 üzenetére

    Egyelőre én egyiket sem venném meg.
    Nekem azt javasolták amikor a KV-1-nél jártam, hogy picit tanuljam meg a játékot, a tankokat, meg minden apró-cseprő dolgot (csípőből weakspotot lőni, ismerni a pályákat stb.). 800+ csatát le is nyomtam a KV-1-gyel... és megtanultam egy alap szinten játszani. Nem járok sokkal előrébb, mint te, de javaslom, hogy menj sokat a KV-1-gyel. Sok mindent megtanulhatsz vele. Első skillig húzd ki a legénységet. Az még jó pár csata lesz... de megéri! Sok mindent megtanulsz majd.
    A T-150 viszi tovább ezt az "erőd-tank" stílust, imádni fogod, ha tetszek a KV-1. A KV-2 meg a trollágyújáról híres, hosszú öltés, nagy szórás, de ha talál... van sírás, még nagyobb szintű tankoknál is. Én első körben a T-150-et javasolnám majd, és csak utána a KV-2-t. Teljesen más stílus.
    A Cromwell pláne. Medezni nem olyan egyszerű. A KV-1-gyel megtanulhatod az alapokat. Aztán ha érzel késztetést a medezésre majd kipróbálhatod azt is. De elsőre nem fog tetszeni, az tuti. Majd csak később. ;-) Szóval egyelőre maradék a helyedben a KV-1-nél, nagyon jó kis tank.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák