Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz Pete55555 #81042 üzenetére

    Látom nem reménytelen ez a fórum teljesen. ;)
    A másik kép a végét mutatja és igen, jól gondoltad, bukta volt.

    Amúgy leszarnám, hogy elbuktuk, még a színeket is (wn8), de itt az OKOSKÁK mindig azt hangoztatták, hogy nem lehet stat alapú MM és hülyeség ezt elvárni, örüljünk annak, hogy a platoonokat mérlegeli az MM és egyenlő súllyal osztja be a csapatokba! Na emiatt mertem feltenni a képet, hogy a nagy ló***zt! De az OKOSOK biztos ezt is meg tudják magyarázni!?

    (#81045) fradi81: "beszóltam" - igen bammeg nem kicsit beszóltál, gúnyolódtál! Ennyit érdemeltél vissza, amit adtál, azt kaptad! Osztán pont le***rom, hogy milyen listára tettél fel!

    (#81046) h1mpi: ez tényleg jó lenne, de itt egyre többen vannak azok, akik csak leszólják a másikat és cikizik, gúnyolják, olyan hsz-ért is akár, amit pár napja esetleg ő tett fel de legalábbis hasonlót! Mert mindenkinél lehetne találni hasonló "siránkozó" hsz-t! Van akinél többet, másoknál kevesebbet! Akinek nem tetszik, ahogy mondod tovább görget és olvas tovább. De itt a többség ezt nem tudja megtenni, mert nincs azon a szinten! Írhattam volna már be én is hozzájuk hasonló leszóló megjegyzéseket, de én azokat megtartom magamnak - legalábbis az ilyen kirohanásomig :B .

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák