Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Varázserdő, északi támadás és kemény közelharc a régi varázserdő helyén, most már talán hívhatjuk inkább varázsligetnek :)

    Jó, hogy vannak ilyen csapattársaim, mint a T32, aki végig hátulról figyelte a harcot, le is baszarintottam, hogy mozdítsa már meg a seggét és segítsen az is3-t leszedni. Igazából ami idegesített, hogy eltűnt az ellenfél obj416 és nagyon nem lett volna jó dolog, ha ezek ketten előröl is meg hátulról is megtámadnak :) Szerencsére megmozdult nagy nehezen a t32, le is daráltuk az ellent.
    Aranyat felhasználtam, mivel jó körnek nézett ki. Valószínűleg anélkül is beviszi, sőt, majdnem biztos, de ilyenkor minek spóroljon az ember, kivételesen jó csaták befejezésénél nem szabad sóherkedni.

    Map: Murovanka Centurion Mk. I 1360 37057
    Csatában elért Achievement Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    [link]

    (#73031) szallasi007 A választ megadták korábban, a targetdmg oldalt érdemes nézni, ott kiszámolják pontosan. Elvileg van egy [link] hivatalos oldal, de itt kevésbé közérthető módon közlik. Amit viszont érdemes itt nézni, mert a szintek változnak és itt láthatod, hogy csökkent vagy nőtt éppen a legutolsó frissítésnél. Elég gyakran frissítik a vbaddict adatai alapján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák