Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Szánalom magasfoka. Retardált kiscsákó köpi az aranyat egész csata alatt a type62-ből, 34-t lőtt, 2k sebzés mellett, a gatyája is ráment szerintem, de biztos azt gondolja, hogy mekkora játékos ő.

    Jumboval kiálltam vele és a röhej, hogy még így is kiszedtem volna, ha nem segítenek neki. Utána írtam neki hogy agyat vegyen, ne aranyat, de nem értette, megsértődött, hogy azért sírok, mert kiszedtek (nem ő ugye, mert még ahhoz is béna). Ami nem igaz, sokkal inkább sajnálom az ilyeneket, hogy nagy tévedésben vannak.

    A type62-t egy f.s ágyúval f.s tanknak tervezte a wg, meg lehet erőszakolni a dolgot és a komoly átütésű arany lőszerrel nyomni, de tényleg nem értem minek? Amikor annyi kiváló könnyű tank van a játékban, amiket nem kell arannyal sem etetni...

    Az egyik következő csatában egy másik type62 szintén, de ez már nem köpte az aranyat, nem is bírt a jumboval, kiszedtem, de sokkal ügyesebb volt ez a srác. flankra ment, mozgott, trükközött stb. Ebből a srácból sokkal jobb játékos lesz, mint az aranyköpő idiótából, bármit is mutat a stat most. A korábbi idióta, meg ráadásul mint egy med úgy akarja használni, csak a 145 pen nem elég ahhoz, hát akkor belenyomja a 220-as aranyat és mekkora egy király ő, holott csak egy szánalmas szerep tévesztett idióta.

Új hozzászólás Aktív témák