Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz Stunts666 #71999 üzenetére

    Hát én nagyon nem szoktam túlbonyolítani ezt a képzés dolgot!
    Van a számlán gold és én általában ezekre az átképzésekre szoktam költeni, mert nem akarom, hogy bukjon a legénység. Pontosan emiatt ha megtartok egy tankot, akkor csak alap 100%-os képzettségű legénységet teszek bele, hogy azonnal tudjak skillt választani. Időnként szoktam, resetelni, ha hallok vagy olvasok egy jobb kiosztást, mint ami nekem van. Természetesen mindezt akkor teszem, mikor AKCIÓS az átképzés!

    (#72002) Stunts666: lehet persze, de olyankor javallot, mikor akciós a skill reset! Olyankor féláron tudod megváltoztatni. Bemész a legénységi tag személyes jellemzőibe és ott találsz egy ELDOB gombot, amire ha rányomsz, akkor újat tudsz adni helyette. Ezt aranyért meg tudod tenni % esés nélkül, ezüstért 90% -on! Ha megváros, hogy a következő skilled elérje az 50%-ot és ekkor resetelsz, akkor az első skilled biztosan 100% marad és működni fog az olyan skill is, ami alapból csak 100%-on lép életbe. VISZONT! én személy szerint a 6. érzék skillt nem cserélném le a helyedben, mert az egyik leghasznosabb skill! Remélem érthető és legalább kicsit hasznos voltam. :U

    (#72000) Djuree: nincs annál nyugtatóbb, jobb, mint mikor a sok sorozatos bukta után beülsz az egyik jó "öreg" vasba és mész pár felüdülést hozó csatát! Ezekért mindenképp megéri, de a kredit farmoláshoz is nagyon remekek! ;)

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák