Új hozzászólás Aktív témák

  • Mottie

    őstag

    válasz dfsz34 #6864 üzenetére

    Tehetetlennek én csak bizonyos pályákon érzem magam, amikor sok arty van az ellenfélnél, soha semmilyen más körülmény nem zavart eddig

    Ez a kulcsszó. Bizonyos pályákon meg artyval tehetetlen az ember.

    Ha olvasatad a hozzászólásaimat tudhatod, hogy nekem nincs bajom az arty átalakítással, főleg hogy az is a része, hogy kiszámíthatóbbá tszik a lövéseket. Ami zavar, az az, hogy igen, nehezebb lesz artyval játszani, de akkor értelme sem sok lesz. Régan azért ment artyval az ember, mert azzal lehetett farmolni. Ezt elvették. A hp nerffel nem volt bajom, legyenc sak könnyű kilőni az artykat. Töltésidő + 10%? Oké kb mindegy, hogy 40 vagy 44 mp. Lassab lövedék? Ok, csak át kell szokni. Szétugrás nagyobb? Ez furcsa nekem, így is kb egy 100m kör lesz ha 50m-rel odébb viszem a célkeresztet. De ha ugyanannyi ideig fog tartani becélozni no problem. Esetleg arty no. limit? Határozottan örülnék neki, sokkal izgalmasabb mikor 1, max 2 támogató löveg van egy csatában.

    Csak azt nem látom, hogy ha tényleg nehezebbé teszik a játékot egy már most veszteséges típusnál akkor miért lesz jó játszani? Hogy tudjak közben kajálni?

    Be Victorious!

Új hozzászólás Aktív témák