Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Diarmand #64008 üzenetére

    Nem tudom pontosan mire gondolsz, de én nem látom azt a rettenetes über OP dolgot a Hellcat esetében, a T49 meg közröhej (15. a listán és mindenki sipákol, hogy OP).

    3 tier 6 tankkal is jobb átlagot csinál a massza és ugye a különbségek lefele, amikről beszélünk 10%-on belül vannak. Továbbá vajon melyik típussal játszanak tapasztalt játékosok? Pusztán csak a számok alapján. Nem lehet mindenki kezdő ugyebár, ennyien nem is húzhatják azt az ágat, anniyra azért nem népszerű, látszik is hogy pl alig van csata a T25/2-vel. Alig harmada csata van a tier7 tankkal, azaz a Helcat-al sokkal sokkal több olyan játékos játszik, aki nem a T25/2-t fejleszti, hanem a hellcat-al játszik, mert megtartotta.

    Most gondlkolkodjunk már egy pillanatig. Azt gondolom mindenki belátja, hogy ha többször játszol egy adott tankkal, akkor a legostobább játékosokat leszámítva mindenki fejlődik. Ezért fontos ezt is figyelembe venni ilyenkor. A hellcat úgy hoz ilyen eredményt, hogy a leginkább ismert tank a kv1s mellett és rengeteg az olyan játékos, aki megtartja és úgy játszik vele többször.

    Tehát a számok abszolút azt mutatják, hogy a hellcat-al sokkal tapasztaltabb játékosok játszanak, mint a többi típussal, de ok ennek hatását nem tudjuk kiszámolni, de mit jelent ez a gyakorlatban:

    1) Sokkal többen mennek fullos tankkal -> Gondolom nem kell magyaráznom a hátását, hogy lényegesen kevesebb a stock tank a mintában

    2) A játékosok tapasztalata több az adott tankkal, jobb a legénység, modulokkal fel van szerelve, nem sajnálják annyira róluk hiszen megtartják, álcafestést raknak rá stb, szerintem arany lőszert is többet használnak ilyen megtartós tankon

    Innentől nem tudom mi a kérdés, ez pont az amiről pofáztam, hogy a Hellcat-nak jobb a játékos állománya még most is, korábban meg kimagaslóan jobb volt (elég megnézni a wn7 listát, a hellcat még ezzel az eredménnyel is a csúcson van), ez már önmagában simán megmagyarázna ennél jóval nagyobb sebzés átlagot is. Igazság szerint ez a negyedik hely pontosan, hogy azt mutatja, hogy még így, ennyi tapasztalt játékossal, felszerelt tankkal együtt sem képes kimagasló sebzés átlagot felmutatni.

    Mivel magyarázod ezt?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák